Ovo je predivan stan svjetskog top modela Belle Hadid

Ovo je predivan stan svjetskog top
modela Belle Hadid

Da celebrityji imaju prekrasne domove koji najčešće završavaju na naslovnicama uglednih magazina za arhitekturu, dizajn i uređenje interijera, nije tajna. Uglavnom uređeni s mnogo ukusa, čak i nama služe kao izvor inspiracije za uređenje vlastitih stanova i kuće, iako razlike svakako postoje, naročito u budžetu koji nam je dostupan, a o kojem svjetske face zapravo ni ne moraju previše razmišljati.

Ovih dana dobile smo priliku zaviriti u još jedan dom u kojem živi poznata osoba: svjetski top model Bella Hadid. Fotografije njena njujorškog stana objavila je ugledna agencija za trgovinu nekretninama Christie’s International Real Estate, koja je u procesu njegove prodaje. Nakon što je kupila ovaj stan u njujorškom Sohu na ljeto 2019., Bella je odlučila pronaći novu nekretninu za život u New Yorku, a sada se on našao na tržištu po cijeni od vrtoglavih 6.5 milijuna dolara.

Industrijski penthouse na dvije etaže

Stan u industrijskom stilu koji je nekoć bio staro skladište/showroom svile izgrađen je daleke 1877. godine.

Danas uključuje dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, veliki open space u kojem su kuhinja, dnevni boravak, home office i stubište koje vodi do gornjeg kata i soba s ugradbenim ormarima. Ispod stepeništa zgodno je ugrađen i ‘vinski podrum’, odnosno vinoteka, a uz to, stan se može pohvaliti i velikom, privatnom terasom na krovu zgrade. Zahvaljujući velikim prozorima sa svih strana, ovaj penthouse uživa jako mnogo predivne dnevne svjetlosti, pa će i to svakako biti veliki plus za novog kupca koji će ovaj stan preuzeti od Belle Hadid.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori