Namještaj od ratana apsolutni je must-have ovoga proljeća

Namještaj od ratana apsolutni je
must-have ovoga proljeća

pexels_ratan-4

Topli dani koji su pred nama sve će nas više mamiti van, a visoke temperature približile su nam proljeće puno ranije nego što smo očekivali. Polako kreće vrijeme uređivanja naših balkona i terasa nakon duge zime, a apsolutni kralj koji će prevladavati u našim domovima je ratan. Kombinirat ćemo ga na sve moguće načine i dolazit će u svim oblicima. Namještaj od ratana bit će must-have ovog proljeća.

pexels_ratan_3

Pogodan za interijere i eksterijere

Ratan je popularan kako kod ugostitelja tako i u kućanstvima zbog jednostavnog održavanja, prirodne estetike, velike izdržljivosti i snage. Ovakav namještaj može biti izrađen od prirodnog ratana i pvc materijala, a na vama je da odaberete onaj koji vama najviše odgovara. Koji god da izaberete, ovaj namještaj dat će vašem vrtu ili boravku sofisticiran izgled. Ono na što trebate pripaziti je njegovo održavanje. Naime ne podnosi dobro veliku izloženost suncu i natopljenost kišom tako da bi ovaj namještaj trebali pokrivati kada ga ne koristite. Ratan sam po sebi i nije pretjerano udoban, ali to možete promijeniti dodavanjem raznih jastučića koji će i estetski nadopuniti cijelu priču.

pexels_ratan-3
Pexels_ratan-2

Hit komadi

Osim u vrtovima i na balkonima, ratan često možemo vidjeti i u interijerima. Raznim detaljima od ratana prizvat ćete proljeće u vaš dnevni boravak, a stolići za kavu sa sustavima za odlaganje praktični su i lijepi. Sve više u trendovima u uređenju interijera prevladavaju prirodni materijali ili oni koji tako izgledaju, tako da je i ratan tu našao svoje mjesto. Izabrali smo nekoliko komada koji će biti posebno popularni ovoga proljeća.

Učitati još
Zatvori