Najpopularniji komad iz H&M Home kolekcije namještaja je ova ratan stolica

Najpopularniji komad iz H&M Home kolekcije
namještaja je ova ratan stolica

Iako još uvijek čekamo da H&M Home linija namještaja bude dostupna i za hrvatsko tržište, ne možemo odoljeti i ne uzdisati za pojedinim komadima koji izgledaju zaista odlično. Već sezonama, od čak 2018., švedski brend lansira jedan model ratan stolice koji se svaki puta rasproda u trenu. Slična situacija je i ovog proljeća kada se opet pojavio u kolekciji, no još uvijek nije nestao iz baš svih online shopova.

H&M Home bestseller: ratan stolica

S crnim ili smeđim okvirom te prepoznatljivim ratan rupičastim sjedalom i širokim naslonom, klasificirana je kao lounge stolica i kako je oni koji su je se uspjeli dočepati pišu – radi se o statement komadu koji se najbolje uklapa u prostor u ukrasnoj funkciji, a manje za sjedenje. S obzirom na porast popularnosti ratana općenito, brend je u kolekciju dodao još komada u ovom stilu – od noćnih stolića do komoda. Svakako upečatljivi, s modernim retro prizvukom, ratan komadi baš daju dobru vibru svakoj sobi.

Koristeći hashtag #HMxME kojim se obožavatelji ovog brenda pozivaju da objavljuju svoje fotografije kako su stilizirali H&M komade, nastala je prava galerija ideja kako i gdje točno smjestiti ovu ratan stolicu.

Alternativu smo pronašli u Zari Home. Malo drugačijeg, no i dalje privlačnog dizajna, svakako je dobra opcija i može ju se naručiti online. A par ideja kako se ovaj model stolice može uklopiti u prostor, pogledajte u nastavku.

Učitati još
Zatvori