Lela Design otkrila nam je priču iza svojih predivnih uskrsnih dekoracija

Lela Design otkrila nam je priču iza svojih
predivnih uskrsnih dekoracija

Kroz nekoliko jednostavnih koraka vaš dom će zasjati u pravom uskrsnom duhu, a neke dragocjene savjete i ideje dekoracija dala nam je Lela Design, koja i ovog Uskrsa briljira sa svojim aranžmanima:

“Upravo kod kreiranja nove uskrsne kolekcije željeli smo osmisliti dekore kojima se vrlo jednostavno može ukrasiti dom u blagdanskom duhu. Predivno je kada cijela kuća odiše dekoracijama koje su stilski povezane.

Inspiracija nam je bila priroda koja se budi u proljeće. Tako smo u ručno pleteno gnijezdo od lijana zasadili lukovice mini narcisa koje u dom unose neodoljivi miris proljeća, dodatni dekor čine nježna perja i prirodna jaja. Za osobe profinjenijeg stila gnijezdo smo smjestili na stakleni etažer s elegantnom nogom. Oba gnijezda su idealna kao dekor blagdanskog stola, a super će se uklopiti i na nižoj komodi u vašoj dnevnoj sobi.

Vjerujemo kako bez masline ne može proći Uskrs te smo od svježih grančica masline ispleli bogati vijenac za vrata koji može poslužiti i kao gnijezdo u koje ćete smjestiti lijepo obojene pisanice ili kuhana jaja za uskršnji doručak. Vijenac ispleten od maslina lijepo će izgledati i na zidu vaše blagovaonice ili dnevne sobe jer dekoriran bogatom satenskom trakom izgleda elegantno i fino.

Vrlo zanimljiv i totalno prirodan je vjenčić od brezinih šiba s dodatkom masline i eukaliptusa te vrlo elegantnim paunovim perjem. Vjerujemo kako ćete baš njime gostima izmamiti osmijeh već na ulazu. Pobrinuli smo se i za ljubitelje cvijeća te od najfiniji proljetnica napravili bukete koje smo uklopili u uskršnju priču.

Prelijepe Lela Design aranžmane za Uskrs 2021. naručiti možete ovdje.

Foto: Lela Design

Učitati još
Zatvori