Kako urediti mali balkon na šarmantan način? Otkrila nam je Maja (My Croatian Home)

Kako urediti mali balkon na šarmantan način? Otkrila nam je Maja (My Croatian Home)

my-croatian-home_1

U proljeće naši balkoni postaju prave male oaze za opuštanje, a izazovno ih je urediti tako da budu estetski prihvatljivi i prije svega funkcionalni. Maja koja vodi Instagram profil My Croatian home uredila je svoj balkon i “otvorila” sezonu boravka na otvorenom. Ovaj preslatki balkončić oduševio nas je na prvu i odmah inspirirao da krenemo u uređenje naših.

my-croatian-home_4

Svakodnevna inspiracija

Na ovom Instagram profilu redovito se inspiriramo predivnim interijerima i savjetima za uređenje. Bilo da je riječ o njihovoj predivno preuređenoj kamenoj kući u Istri ili njihovom domu, sve je uređeno do detalja, ali prije svega funkcionalno. Dom u kojem dominira skandinavski minimalistički stil, obožavamo zbog prirodnih komada namještaja, svijetlih boja i praktičnog pristupa dizajnu. Dolaskom toplijih dana ova obitelj vrijeme voli provoditi na svom balkonu koji je pravi primjer da balkon ili terasa ne moraju biti veliki da bi bili funkcionalni.

my-croatian-home_8

Skandinavski stil

Drveni materijali ovom balkonu daju prirodni touch, a lampice, svijeće i mekane dekice zaslužni su za pravu cosy hygge atmosferu. Pampas, sobna jelica ili bilo koja vanjska biljka unijet će svježinu na vaš balkon. Ovako skladno i slatko uređen balkon jednostavno vuče na ispijanje jutarnje kave ili pak čaše vina za opuštanje navečer. Ovakav izgled balkona možete dobiti jednostavnim zahvatima, a već mali detalji učinit će razliku.

Učitati još
Zatvori