Zavirite u stan Mirjane Mikulec koji je upravo osvojio nagradu

Zavirite u stan Mirjane Mikulec koji
je upravo osvojio nagradu

Mirjana Mikulec stan3

Na samom početku 2018. godine, naša poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec dobila je posebno priznanje za svoj rad, i to u Londonu.

Riječ je o uglednoj nagradi International Property Awards koja se svake godine dodjeljuje u raznim kategorijama, od arhitekture do dizajna interijera, a upravo se u potonjoj našla i Mirjana Mikulec. Ulazak u prestižno društvo najboljih europskih dizajnerskih ostvarenja u godini iza nas, donio joj je  projekt uređenja njezina vlastita stana.

Mirjana Mikulec stan12

Bio je to poseban izazov za mene, s obzirom na to da sam se prilikom realizacije istovremeno našla u ulozi projektanta i vlasnika, a još  smo cijeli projekt od početka do kraja snimali i pretočili u knjigu. Bilo je to jedno nezaboravno  iskustvo i zato mi je jako drago što je upravo ovaj, meni osobno vrlo važan interijer, žiri nagradio“, istaknula je Mirjana koja ovih dana radi na pripremama za novu sezonu autorske emisije o interijerima InDizajn, čije emitiranje kreće ovog proljeća, a u emisiji će pokazati neka nova, zanimljiva dizajnerska rješenja.

Zavirite u stan Mirjane Mikulec:

Mirjana Mikulec stan2

Mirjana Mikulec stan10

Mirjana Mikulec stan8

Mirjana Mikulec stan13

Mirjana Mikulec stan14

Mirjana Mikulec stan5

Mirjana Mikulec stan11

Mirjana Mikulec stan7

Mirjana Mikulec stan

Mirjana Mikulec stan4

Mirjana Mikulec stan6

Mirjana Mikulec stan9

Foto: Darko Mihalić

Učitati još
Zatvori