Mirisni kamenčić je novi hit dodatak za svaki dom

Mirisni kamenčić je novi hit
dodatak za svaki dom

Mirisne svijeće, mirisni štapići, difuzori za eterična ulja … Proizvodi koji u prostor unose ugodne mirisne note jedan su od najpopularnijih dodataka svakom domu. Osim što naš životni ili radni prostor ispunjavaju ugodnim mirisima i u njemu različite atmosfere, od one motivirajuće do one opuštajuće, oni su istovremeno i dekorativni element u prostoru u kojem se nalaze. Spoj njihovog mirisa i dekorativne uloge razlog su zbog kojeg u njihovom odabiru uvijek biramo one koji nas privlače kako kombinacijom mirisnih nota koje volimo, tako i svojim izgledom.

Novi savršeni odgovor na potragu za novim mirisnim detaljem pronaći ćemo u sve popularnijem mirisnom kamenčiću.

Mirisni kamenčić je novi hit detalj za svaki dom

Mirisni kamenčić već je osvojio mnoge obožavatelje mirisnih detalja za dom. Jednostavnog dizajna koji će se lako uklopiti u svaki dom i svaki stil uređenja interijera, mirisni kamenčić je oblutak s udubinom u sredini u koju možete dodati svoje omiljeno eterično ulje ili kombinaciju nekoliko njih. Iako malih dimenzija, mirisni kamenčić joj uvijek pruža maksimum kada je uživanje u ugodnom mirisu riječ i s lakoćom ispunjava svaki prostor mirisnim notama po vašem odabiru.

Jedan od brendova koji u svojoj ponudi ima mirisni kamenčić je kanadski brend Lohn. Njihov scent pebble izrađen je od keramike koja se istaknula kao idealni materijal. Zbog svoje porozne strukture, kamenčić od keramike lako upija eterična ulja. S vremenom, eterična ulja počnu isparavati i prostor ispunjavati ugodnim mirisom.

Osim jednostavnosti zbog koje se lako uklapa u svaki prostor, mirisni kamenčić jako je jednostavan za korištenje. Sve što trebate je nakapati pet do deset kapi omiljenog eteričnog ulja u udubinu na kamenčiću, a između korištenja možete ga oprati s malo sapuna i toplom vodom.

Još jedna prednost mirisnog kamenčića je činjenica da ga zbog njegovih malih dimenzija, možete ga ponijeti sa sobom gdje god želite.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori