Poster koji želimo na svom zidu

Poster koji želimo na svom zidu

messy-nessy-chic

Kako kažu, Pariz je uvijek dobra ideja. Grad svjetlosti je već stoljećima vrelo nepresušne inspiracije umjetnicima i fotografima koji kreiraju najljepše vizure poznatih i nepoznatih znamenitosti.

Zbog magične pariške privlačnosti gotovo instantno poželimo sve što ima veze s njim, a među posljednjim se stvarima našao ovaj poster stranice koju volimo – Messy Nessy Chic. Stranicu je kao svoj blog pokrenula Vanessa Grall i s vremenom postala jedna od omiljenih web adresa koju ljubitelji svega pariškog posjećuju u potrazi za inspiracijom, povijesnim zanimljivostima te raznim crticama iz života ovog grada. Nedavno je izdala i odličan vodič, Don’t Be A Tourist In Paris o kojem smo također pisali.

messy-nessy-chic-2

Messy Nessy Chic poster

No, vratimo se na novost na našoj listi želja – Messy Nessy Chic fotografija koju ste zasigurno vidjeli, ali možda niste znali otkud dolazi. Savršena mood fotka prikazuje Vanessu s leđa, u kadi i s čašom vina u ruci te s pogledom na Eiffelov toranj. San o Parizu utjelovljen u samo jednom kadru.

Nakon što je godinama gledala svoju fotografiju koja se viralno proširila internetom, odlučila je kreirati poster s njom kao glavnim motivom. I prigodno ga nazvala Le Mood.

A vi ga danas možete kupiti na stranici i bit će dostavljen na vašu adresu.

Foto: Messy Nessy Chic

Učitati još
Zatvori