Novo ruho Maredo terase: Donosimo prve fotografije popularnog mjesta za druženje
Novo ruho Maredo terase: Donosimo prve fotografije popularnog mjesta za druženje

Novo ruho Maredo terase: Donosimo prve fotografije popularnog mjesta za druženje

Maredo, renomirani restoran poznat po izvrsnoj hrani i ugostiteljskom iskustvu, s radošću najavljuje otvorenje svoje nove i preuređene terase. Preuređenje prostora bilo je planirano već prošle godine tijekom radova na restoranu, a rezultat je stvaranje prirodne i opuštene atmosfere koja upotpunjava cjelokupni doživljaj Maredo restorana.

Ovog četvrtka, Maredo je prezentirao svoju preuređenu terasu gdje smo mogli uživati u njenom novom ruhu i opuštenoj atmosferi uz tapas meni koji je pripremio chef Mario Mihelj, s probranim gastro favoritima restorana.

Ljetna atmosfera stvorena za opuštanje

Preuređenje terase, s potpisom Rujane Bergam Marković, arhitektice i suvlasnice studija „Arhitektri“, uključuje otvaranje bokova kako bi se unijelo više prirodne svjetlosti. Svijetli pod s refleksijom svjetlosti te nježno obrezano zelenilo duž perimetra terase stvaraju harmoniju s interijerom restorana. Naglasak je stavljen na stvaranje ugodnog “interijera” terase za svoje goste.

Terasa je dizajnirana s kombinacijom duboke narančasto-zemljanih nijansi, koje su se već pojavljivale u interijeru restorana, te klasičnih neutralnih tonova sive, bež i crne boje. Cilj je bio stvoriti laganu i ljetnu atmosferu koja će gostima pružiti osjećaj opuštenosti.

Materijali korišteni na terasi su prilagođeni ljetnim uvjetima, s laganijim teksturama koje omogućuju ugodno sjedenje čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Metalne mreže su ključni element dizajna terase, bojane u duboku narančastu boju te isprepletene trakama kako bi se postigao poseban efekt svjetlosnih nijansi, istovremeno pružajući i dozu privatnosti.

Moderno uređenje

Maredo terasa također se ističe svojim bogatim zelenilom, koje je pažljivo nadopunjeno i poboljšano. Uz to, uvedene su modularne žardinjere od metalnih mreža kako bi se prostor mogao dekorirati i prilagođavati prema potrebama i željama gostiju.

Nova terasa Maredo restorana nastavlja temu i stil interijera, s igrom lukova koja se provlači kroz cijeli prostor. Elementi karakteristični za unutrašnjost restorana preneseni su i na terasu, prilagođeni opuštenijem okruženju.

Afterwork druženje na terasi

Uz novu i preuređenu terasu duge ljetne večeri ispunit će Maredo Aperitivo, od 17 sati, jer je četvrtak idealan dan za afterwork druženje na terasi. Gosti će imati priliku uživati u posebnom tapas meniju i uparenim koktelima, kao i u taktovima Maredo resident DJ-a.

 

 

Maredo restoran s ponosom otvara svoju preuređenu terasu i poziva sve svoje goste da dođu i dožive jedinstveno iskustvo u ugodnom okruženju terase, a svoja mjesta za Maredo Aperitivo četvrtak možete rezervirati na +385 99 457 4000 ili na info@maredogrill.com.

Sve informacije pronađite na web-stranici, Facebooku ili Instagramu.

Adresa: Florijana Andrašeca 14, 10 000 Zagreb

Radno vrijeme: pon – zatvoreno | uto 12 – 23 | sri – sub 12 – 02 | ned 12 – 23

Tel. +385 99 457 4000

E-mail: info@maredogrill.com

Foto: Maredo

Učitati još
Zatvori