Mango ima savršenu kolekciju za dom koja nas je oduševila

Mango ima savršenu kolekciju za dom
koja nas je oduševila

Dolaskom toplijih dana volimo da nam dom odiše prozračnošću i svježinom. Upravo zbog toga, Mango je izbacio novu kolekciju za dom koja je spoj minimalizma i razigranosti. Posljednjih godina trend u uređenjima interijera se promijenio i prilagodio ubrzanom načinu života. Naglasak je na estetici manje je više, no to ne znači da dom ne možemo ukrasiti stylish detaljima. Prostor u kojem boramo, prvenstveno treba biti nama ugodan, osobito ako je riječ o domu u kojem živimo. Prateći tu estetiku, Mango je izbacio kolekciju prozračnih i prirodnih detalja koji će osvježiti svaki prostor.

Ljetna kolekcija kao stvorena za toplije dane

Ljeti se iz slojevitih komada prebacujemo na lagane i ugodne modne komade u kojima izgledamo elegantno i dotjerano. No, kada pričamo o interijerima, nismo u mogućnosti promijeniti sve, ali ubaciti pokoji prozračni detalj u postojeći interijer unijet će posebnu dozu svježine. Kada govorimo o bojama, prisutne su neutralne bež nijanse u vidu prirodnih materijala poput lana i pamuka, no za one koji žele unijeti dozu razigranosti, posebno se ističu plava, žuta i crvena boja.

IT detalji za osvježenje doma

Mango je izbacio i kolekciju za vanjski dio interijera, stoga je pravo vrijeme kako biste uložili i sredili vaš balkon. Posebno se ističu detalji od ratana, u vidu podloga za posuđe ili košara u kojima možete držati razne detalje. Osim toga, vaš odlazak na plažu može biti stylish. Mango u novoj kolekciji ima dostupne prekrasne ručnike i shopper torbe koji će vas na plaži učiniti posebnima i istaknuti iz mase. Interijer bi trebao biti prozračan, ali Mango je ubacio i mirisne štapiće u ljetnim notama, koji će unijeti dodatno osvježenje u prostorije. Na kraju dana najbitnije je da se sami dobro osjećate u vlastitom domu, a ove prekrasne komade možete pronaći na web shopu.  

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori