Šarmantne dekoracije za moderne eco-friendly domove

Šarmantne dekoracije za moderne
eco-friendly domove

O konceptu green livinga i eco-friendly življenja već neko vrijeme se piše. S obzirom na to da se sve veća svijest podiže upravo oko toga da bismo više trebali poraditi na očuvanju okoliša, svakog dana niču neki novi brendovi čija filozofija promiče upravo to. Dekoracije za dom koje nisu samo lijepe već i izrađene od potpuno prirodnih materijala pronašli smo na stranicama njemačkog brenda Lumikello.

U širokoj ponudi imaju divne pletene komade za dom, a s dolaskom toplijih dana mnogi su se odlučili na pothvat renovacije i redekoriranja životnog prostora. Baš u pravo vrijeme dekoracije za dom s eco-friendly predznakom preplavile su društvene mreže i sve nam se jako sviđaju. Zavirite na web-shop i pronađite svog favorita.

Lumikello dekoracije za dom

Iza njemačkog brenda Lumikello stoji osnivačica Eva von Lumikello. Talentirana dizajnerica i profesionalno se bavi uređenjem interijera pa je pokretanje vlastite linije bio sasvim logičan korak. Na svom Instagram profilu kojeg je pretvorila u svojevrstan blog svakodnevno dijeli ideje uz koje ćete sigurno pronaći svježu inspiraciju. Osim inspiracije za organizaciju i stiliziranje interijera, u opisu slika nalaze se i korisni savjeti za sve ‘interior’ entuzijaste, ali i one koji su tu ljubav tek počeli otkrivati.

Prepoznatljivi ‘statement’ komadi za dom

Dekoracije za dom odmah ćete povezati s brendom jer u ponudi imaju nekoliko ključnih komada. Tepisi, jastučnice i košare su rukotvorine kojima se brend jako ponosi. Kod kuće želimo kreirati ugodnu i prije svega zdravu atmosferu. Stoga je važno da dekoracije za dom budu izrađene od materijala koji su prirodni. Tim Lumikello broji malen broj zaposlenika, a svaki detalj izrađen je vrlo precizno i ručno. Važno je istaknuti da je sve materijale moguće reciklirati stoga su u potpunoj harmoniji i skladu s filozofijom svih onih koji žele prakticirati green living.

 

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori