Jeste li čuli za hrvatski brend koji stoji iza ovih prekrasnih dodataka za dom?

Jeste li čuli za hrvatski brend koji stoji iza
ovih prekrasnih dodataka za dom?

@list.living

U gradu smo slučajno naletjele na unikatne proizvode za dom jednostavnog i minimalističkog dizajna, a istraživanjem smo otkrile da se radi o zagrebačkom brendu List iza kojeg stoje dvije prijateljice, Željka Haric i Iva Mišković.

List je tekstilni studio koji u svojoj ponudi ima predmete za uređenje interijera kao što su platnene košarice, jastučnice, nadstolnjaci i podlošci za jelo, a tu su i modni dodaci – torbe, ruksaci, kozmetičke torbice i odnedavno ruksaci za najmlađe.

Proizvodi od prirodnih materijala

@list.living

U izradi svojih proizvoda Željka i Iva koriste prirodne materijale, odnosno pamuk, lan i njihove mješavine, a sve uzorke na tkaninama, koji su inspirirani prirodom i prirodnim ljepotama Hrvatske te geometrijskim oblicima, rade same.

U platnene košare koje su ekološki održive možete pospremiti što god vam padne na pamet, a ovi divni nadstolnjaci ukrasit će svaki stol. Svim proizvodima uglavnom dominiraju neutralne i tople zemljane boje pa će se sjajno uklopiti u svaki interijer.

@list.living

U nastavku donosimo nekoliko proizvoda za inspiraciju, a cijelu ponudu možete pogledati i naručiti putem njihove službene stranice. Možete ih pronaći i u trgovinama s kojima List surađuje poput Galerije Link i Take me home u Zagrebu, More eco souvenir shop u Splitu i Life according to Kawa u Dubrovniku.

@list.living
@list.living
@list.living
@list.living
@list.living
@list.living
@list.living

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori