Zavirite u predivnu kuću u Los Angelesu koju je Leonardo DiCaprio upravo kupio

Zavirite u predivnu kuću u Los Angelesu koju je
Leonardo DiCaprio upravo kupio

Osim što je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, Leonardo DiCaprio može se pohvaliti vlasništvom nekoliko zaista impresivnih vila i imanja. Kuća u Los Angelesu koju je 1990-ih kupio od Madonne, predivna moderna vila u Palm Springsu koju je kupio 2014. i 23 milijuna dolara vrijedna kuća u Malibuu samo su dio nekretnina koje posjeduje.

Međutim, ne kupuje Leonardo nekretnine samo za sebe – neke je kupio kao poklon članovima obitelji. Tako je ovu ljepoticu u Los Angelesu koju vam danas predstavljamo, a koju je nedavno kupio za 7.1 milijuna dolara, poklonio svojoj majci Irmelin.

Jedna od najljepših kuća u Los Angelesu

Riječ je o jednoj od najljepših kuća u Los Angelesu, a nalazi se u kvartu Los Feliz. U njoj je nekoć živjela pjevačica Gwen Stefani, a posljednji stanar također je slavna holivudska zvijezda – glumac Jesse Tyler Ferguson, najpoznatiji po seriji Moderna obitelj.

Kuća je građena u španjolskom kolonijalnom stilu, a prostire se na 464 kvadratnih metara. Ima ukupno 4 prostrane spavaće sobe i 6 kupaonica. Izgrađena je davne 1928. godine, a iako je potpuno renovirana i obnovljena, zadržani su detalji iz razdoblja gradnje. Tu su zasvođena vrata, popločani krov i podovi, vitraji, nekoliko kamina, elegantne kade….

Kuhinja sadrži sve ono što je čini lijepom i funkcionalnom, a dnevni boravak se lako pretvara u kućno kino. Gotovo sve sobe imaju predivne terase i otvaraju se prema prekrasnim vrtovima. Vanjski prostor jednako je impresivan kao i unutarnji, a osim bazena i spa centra, vani se nalazi i soba za jogu i meditaciju, piše TopTenRealEstateDeals.com.

Da ne duljimo s opisom, najbolje da pogledate fotografije koje donosimo u nastavku.

Foto: Todd Goodman

Preporuka

Zatvori