Ova bajkovita kuća na Braču smještena uz samu obalu kao stvorena je za odmor iz snova

Ova bajkovita kuća na Braču smještena uz samu obalu kao stvorena je za odmor iz snova

Granny Fanny’s summer house predivna je kuća smještena na samoj obali uz more na zapadnom dijelu otoka Brača u mjestu Bobovišća. Ugodan moderan interijer s prirodnim materijalima uz prepoznatljive mediteranske uzorke i boje, čini ovu kuću idealnom za boravak. U blizini šume i mora ova kuća osigurava predivan intimni odmor i bijeg od vreve za kojim toliko žudimo tijekom cijele godine.

Brač kao predivna destinacija

Jedan od najljepših hrvatskih otoka prepun je mjesta koje jednostavno morate vidjeti kako bi u potpunosti mogli iskusiti što znači odmarati se u raju. Jednostavan i predivan otočki prirodni ekosustav na vama će ostaviti trag koji ćete pamtiti još dugo nakon odlaska s otoka. Bobovišća su predivno mjesto na zapadnoj obali otoka s dugom povijesti i tradicijom, predivnim kamenim kućama i malim mediteranskim uličicama. Energija koja struji ovim mjestom odmah će vas očarati i teleportirati u najudaljenije kutke vaše podsvijesti.

Grandma Fanny Summerhouse

U kući se nalaze dva odvojena stana koji je svaki opremljen i s kuhinjom i kupaonicom dok je vanjski prostor zajednički i dijeli se. Svaka prostorija u kući uređena je s posebnom pozornošću s ciljem da oživi veseli duh šezdesetih godina prošlog stoljeća. Neki od posebnih detalja su i komadi namještaja koji su restaurirani i savršeno se uklapaju u cijeli koncept. U dvorištu se nalazi i ljetna kuhinja s roštiljem, velikom terasom i prostorom za sunčanje uz more, a ispred kuće nalazi se vez za barku.

Učitati još
Zatvori