Ova divna koliba savršena je za sve ljubitelje prirode i čitanja knjiga

Ova divna koliba savršena je za sve
ljubitelje prirode i čitanja knjiga

Drvene kolibe smještene usred prirode i daleko od gradske vreve idealne su za odmor od užurbane svakodnevice. A jednu takvu, koja će posebno oduševiti sve ljubitelje čitanja, pronašli smo u Poljskoj. Nazvana Bookworm Cabin, ova divna koliba smještena je u šumi 50 kilometara od Varšave, a namjenjena je svima koji se žele odmoriti okruženi stotinama knjiga.

Bookworm Cabin

Kolibu veličine 35 kvadratnih metara dizajnirali su poljski poduzetnik Bartłomiej Kraciukand i arhitektica i dizajnerica interijera Marta Puchalska-Kraciuk. Iako mala, koliba ima sve što vam je potrebno. U interijeru koji je ispunjen drvom pronaći ćete veliki krevet za dvoje koji je smješten na galeriji. Na raspolaganju vam je i kupaonica, mala, ali opremljena kuhinja i udoban namještaj u koji se možete ‘zavaljati’ i čitati svoje omiljene naslove koji se nalaze na policama. U kolibi nema interneta ni TV-a pa možete biti sigurni da vas ništa neće ometati.

Drvena kućica okružena borovima i smrekama ima i vanjsku terasu na kojoj u miru i tišini možete uživati u prirodi koja vas okružuje. Prozori koji se protežu od poda do stropa još su jedan odličan detalj zahvaljujući kojima tijekom dana možete uživati u svjetlu i biti bliže prirodi. Noću, s druge strane, prozore možete zatvoriti drvenim kapcima.

Koliba je idealna za dvoje ljudi, a sve ostale informacije možete pronaći ovdje.

Foto: Bookworm Cabin

Učitati još
Zatvori