Najefektniji detalji kojima možete ukrasiti svoj dom

Najefektniji detalji kojima
možete ukrasiti svoj dom

Male stvari ono su što život oduvijek čini ljepšim. Unutar naših domova to su dekorativni detalji. Od ilustracija koje krase zidove do knjiga i zanimljivih detalja na policama, dekorativni detalji svaki prostor pretvaraju u dom. U potrazi za najposebnijim detaljima koji će u naš dom preslikati dio našeg karaktera i osobnog stila uvijek ćemo zaviriti u kolekcije dizajnerskih brendova posvećenih interijerima, u Ikeu, na high street scenu na kojoj sve više brendova nudi home linije te u kolekciji manjih brendova posvećenih kreiranju najposebnijih detalja za dom.

Vrhunac popularnosti manji brendovi detalja za dom doživjeli su na Instagramu. Jedan od home decor brendova koji smo otkrili na Instagramu i u čije smo se efektne detalje za dom zaljubili na prvu je Kitsch Kitchen.

Kitsch Kitchen je lifestyle brend iz Amsterdama čije će vam stvari izmamiti osmijeh na lice. Njegovu prepoznatljivu estetiku stvara spoj jednostavnih oblika, vibrantne palete boja i šarmantnih ilustracija među kojima se kao najpopularnije ističu ilustracije lica na lončanicama, vazama i svijećnjacima.

Uz dekorativne detalje koji će unijeti dozu topline i šarma u svaki kutak, unutar kolekcija brenda Kitsch Kitchen nalazi se još nekoliko proizvoda koje ćemo rado dodati u svoju shopping košaricu i u svoj dom – ukrasni jastuci, šalice i tanjuri samo su neki od naših favorita iz aktualne kolekcije.

I dok će vas mali detalji osvojiti šarmom, veliki Kitsch komadi osvojit će vas svojim impresivnim izgledom i statement efektom koji će unijeti u svaki prostor. Riječ je o šarenim tepisima u obliku antomskog srca ili rascvjetalih ruža koji zaista izgledaju impresivno.

Više o brendu i njegovim proizvodima možete saznati na službenoj web stranici kitschkitchen.com te na Instagramu profilu @kitschkitchen.

Učitati još
Zatvori