Kamena kuća u Istri idealna za obiteljski odmor

Kamena kuća u Istri idealna za
obiteljski odmor

Pandemija koja je zahvatila cijeli svijet mnogima je poremetila planove kad su putovanja i godišnji odmori u pitanju. Svima nam je jasno kako ove godine nećemo daleko putovati, ali se zato nadamo kako ćemo barem ljeto moći provesti na Jadranu. Upravo se na našoj obali kriju neke od najljepših kamenih kuća, a jednu takvu pronašli smo u Istri – i već se zamišljamo u njoj!

Kuća za potpuno opuštanje i odmor

Ova obiteljska kuća za odmor nalazi se u Vodnjanu, točnije u malom naselju Ćabrunići i nudi sve što je potrebno za odmor iz snova. Kuća je potpuno preuređena 2019. godine, a vlasnici su je uređivali sami pazeći na svaki detalj i sitnicu. Gostima su na raspolaganju 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, a ukupno u njoj može odsjesti osmero ljudi.

Cozy interijer opremljen je i uređen s pažnjom prema svakom detalju, a kombinacija kamena i drveta daje joj onaj poseban štih. U velikom dnevnom boravku nalazi se kamin, a u nastavku su blagovaonica te kuhinja, potpuno opremljena električnim štednjakom i pećnicom, hladnjakom, perilicom za suđe i mikrovalnom pećnicom.

Osim unutra, gosti će zasigurno uživati i u vanjskom prostoru kojeg čini predivan ograđeni vrt od 800 m2. Za potpuno uživanje tu je i bazen s prostorom za sunčanje, kao i natkriveni trijem s lounge dijelom, u blizini kojeg se nalazi vanjski roštilj. Ukratko, na raspolaganju vam je sve potrebno za savršen odmor i potpuno opuštanje pa gotovo i da nećete imati potrebu izlaziti. Ako se, pak, odlučite okupati u moru, prve plaže s pogledom na Brijune udaljene su samo 15 minuta vožnje.

U nastavku zavirite u ovu divnu kamenu kuću, a sve dodatne informacije pronađite ovdje.

Foto: Novasol

Preporuka

Zatvori