Peach Fuzz: Nježna nijansa koja je ovogodišnji hit u interijerima
Peach Fuzz: Nježna nijansa koja je ovogodišnji hit u interijerima

Peach Fuzz: Nježna nijansa koja je
ovogodišnji hit u interijerima

Institut za boje Pantone proglasio je Peach Fuzz bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s primjetnim tonovima marelice, naranče i, naravno, breskve. Kako kažu iz Pantonea, htjeli su se okrenuti boji koja bi se mogla fokusirati na važnost zajednice i okupljanja s drugima, boji čiji topao i gostoljubiv „zagrljaj“ prenosi poruku suosjećanja i empatije. Peach Fuzz je toplija i nježnija nijansa egzotične i energične narančaste boje breskve, ali s puno mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se jednostavno uklopi u svaki suvremeni dom.

jysk_peach_fuzz_3

Peach Fuzz boja godine

Tim je povodom JYSK predstavio asortiman proizvoda za uređenje doma u aktualnoj Peach Fuzz boji. Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili namještaja u svoj dom, umjesto da se posvetite kompletnom preuređenju, može biti sjajan način da osvježite svoj prostor toplim nijansama.

jysk_peach_fuzz_2

Kako stvoriti ugodnu atmosferu

Dodajte malo boje tako da upotrijebite mekane tekstile poput ukrasnih jastučića kako biste još više „utoplili“ svoj prostor. Ubacite vedre dekice i pripremite omiljen napitak u neodoljivo šarmantnoj šalici.

Kako biste smirili tople tonove i napravili ravnotežu u prostoru, pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu s Pantoneovim Peach Fuzzom, kao što su topla bijela, bež, boja pijeska i kaki, kao i prašnjavo ili nježno ružičasta.

jysk_peach_fuzz_5
jysk_peach_fuzz_6

Upotpunite prostor zanimljivim detaljima

Ako radite od kuće ili samo želite u potpunosti uživati u obrocima, radni ili blagovaonski prostor uljepšajte stolicama u aktualnoj boji breskve, a u istoj nijansi, vašu dnevnu ili spavaću sobu možete obogatiti ukrasnom zdjelom ili vazom.

jysk_peach_fuzz_1

Cvijeće i prirodna svjetlost

Za ljubitelje cvjetnih oaza u domu, tu je ružičasto umjetno cvijeće za odabrane prostorije, kao i vaze u kontrastnim bojama. Za potpunu atmosferu poigrajte se postojećim osvjetljenjem i pokušajte osigurati čim više prirodne svjetlosti.

jysk_peach_fuzz_4

Foto: PR

Učitati još
Zatvori