Journal.hr x Durance giveaway: Mirisi koji će upotpuniti blagdansku atmosferu u vašem domu

Journal.hr x Durance giveaway: Mirisi koji će upotpuniti blagdansku atmosferu u vašem domu

Svima nama dobro su poznati oni ‘tipični’ mirisi blagdana kod kuće. Za neke je najljepša asocijacija miris kuhanog vina koji se širi kućom, za nekog su to najmirisniji božićni kolačići s vanilijom i cimetom, a onaj oko kojeg bismo se svi složili da je najupečatljiviji, svakako je miris borovih iglica u kojem uživamo kada božićna jelka krasi naš dom u blagdansko vrijeme.

Sve ove mirise, ako ih već nemamo kod kuće, ovog nam Božića pomaže dočarati poznati brend Durance, čiji proizvodi iz aktualne blagdanske kolekcije nose najljepše – i tako nam dobro poznate – mirisne note. One evociraju uspomene na blagdane kod kuće i stvaraju nezaboravnu, cosy kućnu atmosferu.

O božićnim mirisima brenda Durance već smo vam pisali ovdje, a sada smo vas odlučili razveseliti darivanjem, kako biste i vi uživali u dašku Durance mirisne magije ovih blagdana.

Darujemo vam tri proizvoda: Svijeću s drvenim fitiljem božićno drvce, Parfem za prostor – soft brioche i Mirisni difuzor Naranča cimet.

Journal.hr x Durance giveaway

Svijeća s drvenim fitiljem božićno drvce

Sav ugođaj Božića pod snijegom u Provansi …Sreća u zajedničkim trenucima pored božićnog drvca u vrlo reprezentativnoj i čarobnoj noti!

Dopustite da vas zavede ova druželjubiva svijeća svojim pucketavim drvenim fitiljem koji podsjeća na večeri uz vatru. Njegova lijepa kutija s svečanim dekorom, učinit će savršen dar.

Parfem za prostor – soft brioche

Ukusno zarazna nota gurmanske vanilije i laganog mlijeka s mrljama šećera upravo zove iz pećnice. Praktičan i učinkovit za svaki prostor u Vašem domu.

Mirisni difuzor Naranča cimet

Voćni miris naranče podržan toplim cimetom i klinčićem daje dodatnu ljubaznost Vašem domu.Ovaj mirisni cvijet ukrasit će vaš dom istovremeno ispuštajući lagani miris. Nakon što se stavi u bočicu, cvijet će kapilarno upiti parfem, te će tako puštati diskretne mirise najmanje mjesec dana. Kao i svaki prirodni cvijet, i ovaj cvijet može izblijediti i malo promijeniti boju.

Kako osvojiti ovaj Durance poklon set?

Igramo se na Journalovom Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u darivanju je sljedeće:

1. Pratiti @Journal.hr Facebook profil
2. Pratiti @DuranceHrvatska Facebook profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do srijede, 30. prosinca u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je Jelena Paulić – čestitke!

Foto: Durance

Učitati još
Zatvori