Jedna danska blogerica živi u kući iz naših snova

Jedna danska blogerica živi u
kući iz naših snova

Instagram stalno skriva nova iznenađenja. Ako ste vjerni korisnik ove društvene mreže onda znate o čemu pričamo. Pretražujući vlastite interese, listajući zanimljive fotografije, njegovi algoritmi su prilagođeni da nam stalno pružaju sadržaj koji nas zanima. Pa ako volite lijepe interijere, Instagram će se pobrinuti da stalno imate pristup njima.

Kućica u cvijeću

Tako smo i otkrili ovu kuću – i to je bila ljubav na prvi pogled. Nalazi se u Danskoj, a u njoj živi jedna četveročlana obitelj. Blogerica Louise Johansen, za svojih 60 tisuća pratitelja poznatija i kao @mortilmernee svoje kreativne projekte voli otkrivati na društvenim kanalima, a najčešće su vezani uz sitna preuređenja u kući.

Majka dvije djevojčice, Merle i Neel, u svoj dom unosi promjene kako se mijenjaju sezone, a ne boji se isprobati nove boje i nove ideje. Rezultat je genijalan, interijer baš po našoj mjeri. Najčešće je u fokusu blagovaonica koja se spaja s dnevnom sobom u veliki open space ako se raskrile staklena vrata. U kući prevladava drvo i tople, pastelne boje u kakvima ove sezone baš uživamo. Zidovi su ispunjeni različitim posterima i memorabilijom, a svaki detalj je na svom mjestu.

Puno svjetlosti koja dopire kroz prozore čine ovaj prostor baš magičnim. A osim interijera, magična je okućnica, sva u zelenilu i cvijeću za najljepša ljetna druženja. U nastavku donosimo još fotografija – inspirirajte se za svoje prostore.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori