“It” detalj za svaki dom: ogledala u obliku zvijezde ili sunca

“It” detalj za svaki dom:
ogledala u obliku zvijezde ili sunca

Zidovi su dio naših doma koji nerijetko ostaje prazan i neiskorišten. Ipak, prazne zidove u svakom domu možemo promatrati i kao prostor koji donosi bezbroj različitih mogućnosti za efektnu dekoraciju koja će prostor pretvoriti u dom. U posljednjih nekoliko godina, gallery wall dekoracije istaknule su se kao jedan od najpopularnijih trendova u uređenju interijera. Spoj ilustracija, fotografija i plakata stvarali su efektan dodatak prostoru koji je plijenio poglede. Uz fotografije nezaboravnih trenutaka i razigrane ilustracije, ogledala su bila dekorativni detalj koji je krasio brojne galerije na zidovima. Od jednostavnih okruglih ogledala obrubljenih tek tankim zlatnim okvirom do onih koja su stvarali zanimljivi oblici i dekorativni detalji, ogledala su prešla granice svoje praktične funkcije i postala jedan od najpoželjnijih dekorativnih detalja u svakom domu.

IT OGLEDALA U OBLIKU ZVIJEZDE ILI SUNCA

 

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)

Novi trend u uređenju interijera još jednom je istaknuo ogledala kao savršeni odabir. Inspirirana art deco stilom, nova “it” ogledala spojila su jednostavno kružno ili elipsoidno ogledalo sa raskošnim metalnim obrubom koji je stvarao izgled zvijezde ili sunca.

Od onih manjih dimenzija koje možete prisloniti na policu ili uklopiti u svoju galeriju dekorativnih detalja na zidu do velikih ogledala koja će biti dovoljna da prazan zid pretvorite u jedan od najposebnijih dijelova vašeg doma, ova efektna ogledala detalj su koji je osvojio dizajnersku scenu i home kolekcije high street brendova te ukrasio pomno uređene domove popularnih blogerica.

Anthropologie

Anthropologie

Anthropologie

Anthropologie

Anthropologie

Anthropologie

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

H&M

H&M

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Nordstrom

Foto: Instagram, Anthropologie, H&M Home, Nordstrom, Zara Home

Učitati još
Zatvori