Pronašli smo Instagram profil s vintage komadima za svaki dom
Pronašli smo Instagram profil s vintage komadima za svaki dom

Pronašli smo Instagram profil s
vintage komadima za svaki dom

Vrijeme je da krenemo razmišljati o jeseni i jesenskom uređenju interijera. Kraj ljeta i početak nove sezone uvijek sa sobom nosi i određene novitete u nama. Možda ne moramo raditi velike generalke i ne znam kakve promjene, ali male korekcije u interijeru uvijek su dobrodošle. Samo da promijenite posteljinu ili zastore, već ste napravili mnogo. Kako smo kao i ostatak Instagram zajednice potpuno zaluđeni unikatnim vintage predmetima stalno smo u potrazi za nekim novim. Profil Vinterior dostavlja u cijeli svijet, a mi smo odabrali neke komade koje bismo voljeli vidjeti u našim domovima.

Detalji koji mijenjaju sliku

Preuređenje interijera nam je jedna od najdražih aktivnosti, a još više volimo kada ne moramo utrošiti puno novaca i vremena za čisti wow efekt. Ponekad je dovoljno “ubosti” par pravih, svevremenskih komada uz kojih i kozmetičke promjene uvijek mogu izgledati novo i svježe. Kada gradimo priču našeg interijera važno je stvoriti neutralni ugođaj kojeg će onda detalji podizati ovisno o našem raspoloženju ili dobu godine. Neki od “the komada” upravo su oni koje možemo pronaći na buvljacima ili u trgovinama s vintage predmetima. Osim što uvijek dobro izgledaju, imaju i svrhu pa ste time ubili nekoliko muha jednim udarcem. Ovaj Instagram profil vrvi upravo takvim komadima.

Vintage, vintage, vintage

Vintage komode, lampe, gramofoni, okviri za slike, ogledala, fotelje, tepisi, baldahini, čaše, tanjuri – detalja ima na pretek. Na vama je samo odabrati koji se najbolje slažu s ostatkom vašeg interijera i ono najvažnije vašeg karaktera.  Kao i u svemu, ne valja pretjerivati, zato budite mudri. Ako se inspirirate na ovom profilu i u ovom članku, na sljedećem buvljaku koji vam je blizu potražite predmete koji će unijeti osmijeh i radost tog retro duha u vaše domove.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori