Uz ove Instagram profile odmah ćete dobiti inspiraciju za uređenje interijera

Uz ove Instagram profile odmah ćete dobiti
inspiraciju za uređenje interijera

Kada govorimo o uređenju interijera inspiracije nikada nema previše. Kako se mijenjaju svjetski trendovi, tako se mijenjaju i naše navike, a domovi ponekad postaju i uredi i mjesta za izlazak. Sve to treba nekako iskombinirati kako bi dom postao prava oaza. Instagram je prepun profila koji vrište fotogeničnošću, a mi smo na jednom mjestu okupili one koji će vas odmah inspirirati da prvi slobodan dan krenete u preuređenje.

Instagram profili za inspiraciju

Kada poželimo biti kreativni i krenemo tražiti inspiraciju, Instagram i Pinterest najčešće su prve postaje na koje svratimo. No toliko je puno toga da se često i pogubimo, pa je dobro sve imati sistematizirano na jednom mjestu. Mi smo prekopali Internet i u moru svega pronašli profile koji će vam uvijek dati inspiraciju, a one artsy ćete samo poželjeti gledati.

Inspiracija

Inspiraciju za preuređenje doma ili samo uređenje vlastitog lifestylea možete pronaći u prirodi, vašoj obitelji, umjetnosti, ali i samom prostoru u kojem živite. Neki od ovih profila pomoći će vam sa svojim savjetima jer su vlasnici nerijetko blogeri, fotografi ili sami dizajneri interijera. Ponekad su detalji ključni kako bi vaš dom postao prava oaza, a ponekad je potrebno potpuno poslušati prostor i prilagoditi mu uređenje kako bi on ispunio svoj puni potencijal.

Učitati još
Zatvori