Indizajn s Mirjanom Mikulec: Nova sezona interijera stiže za Uskrs

Indizajn s Mirjanom Mikulec: Nova sezona
interijera stiže za Uskrs

Nakon odgode emitiranja nove sezone emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec“, ljubitelji lijepog dizajna napokon imaju razloga za veselje! Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, zajedno sa svojim timom, ovog Uskrsa 12. travnja donosi nove uzbudljive epizode.

Korisni savjeti i noviteti u uređenju interijera

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, i ovog proljeća moći ćete vidjeti neke nove dizajnerske prostore. Donose korisne savjete i novitete iz svijeta unutarnjeg uređenja. InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako da ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu.

Intervju s Henrikom Nerom

Osim toga, čeka vas i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna posjetila je njegov dom, pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

„Iz sezone u sezone se trudimo svojim gledateljima ponuditi zanimljivi sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji puno truda i rada cijelog tima, tako da ćemo kroz 17. sezonu pokazati više od 50 preuređenih prostora“, ističe Mirjana Mikulec čiji je studio preuredio i kupaonicu Martine Tomčić, poznate operne pjevačice i TV zvijezde.

12 novih makeovera

U novoj sezoni ćete između ostaloga vidjeti i 12 novih makeovera jedne prostorije u domu koje su osvojili dobitnici na nagradnom natječaju InDizajna ‘Iznenadi me’. Tim arhitekata iz studija Mirjane Mikulec pobrinuo se i za realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb namijenjenoj mladeži s teškoćama u razvoju.

Tako je uređen prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan. „Učenici često nemaju mogućnost za socijalizaciju s vršnjacima jer rijetko izlaze iz škole za vrijeme odmora, a mnogi od njih dolaze iz drugih županija i svakodnevno putuju, pa dolaze ranije u školu. No tu se osjećaju sretno i zadovoljno, i ova prostorija omogućava im upravo to – druženje koje im nedostaje van škole“, rekla je ravnateljica ustanove.

Prva epizoda starta na sam Uskrs, u nedjelju 12. travnja  na RTL Televiziji u prijepodnevnom terminu. Osim već spomenutih uzbudljivih priča, nova sezona donosi i nove parove dizajnera amatera u rubrici ‘Dizajner na jedan dan’, dok je rubrika ‘Uradi sam’ obogaćena novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori