India Mahdavi x H&M HOME: Nova kolekcija u kojoj jedna boja nije dovoljna

India Mahdavi x H&M HOME: Nova kolekcija
u kojoj jedna boja nije dovoljna

Šaren grad ko’ Disneyland… U ovom slučaju šaren stan. Stihovi su ovo koji nam prvo padaju na pamet kada vidimo novu kolekciju popularnog brenda H&M HOME. U ovogodišnjoj dizajnerskoj kolaboraciji, koja će biti dostupna za tri dana, živih boja definitivno ne fali. Zaigran i živahan svijet svog upečatljivog stila, u naše domove donijet će proslavljena dizajnerica interijera i arhitektica India Mahdavi u kolekciji india mahdavi x H&M HOME.

India Mahdavi x H&M HOME: detalji za veseli stol i spavaću sobu

Za Indiu su boje kao materinji jezik kojim priča na svoj, vrlo specifičan i prepoznatljiv način. Najbolje to opisuje izjavom: „Jedna boja nikad nije dovoljna“ što se itekako osjeti upravo u ovoj kolekciji. Posljednjih dvadeset godina, ova arhitektica stvorila je opsežnu kolekciju nevjerojatnih interijera diljem svijeta. Neke od njih ste zasigurno i vidjeli u najpopularnijim restoranima i buticima u Londonu, Parizu i Tokiju.

Graduirana igra boja, svijetle nijanse i grafike izvan fokusa, krase ove detalje za uređenje doma. Kolekcija je fokusirana na znanju i visokokvalitetnim materijalima koji se proizvode u Europi. Divni keramički tanjuri i zdjele u kombinacijama crvene, narančaste i ružičaste te plave, zelene i žute definitivno su zvijezde ove kolekcije. Tu su još i šalice iz kojih će se ispijati najdraža jutarnja kava na balkonu, vrčevi i vaze iz kojih će viriti svježe odrezano cvijeće. Osim stolnog posuđa, India je u sklopu kolekcije odlučila unijeti veselja i u spavaću sobu pa su tu karirano plavi tepih, dekica od 100% merino vune te ukrasne jastučnice u žutoj i svijetlo ružičastoj varijanti.

Vjerujemo da im teško odolijevate i da jedva čekate 28. travnja kada će kolekcija napokon biti dostupna za narudžbe na web shopu. Do tad, ovo malo vremena što je ostalo iskoristite kako biste dobro proučili koje točno komade želite da vam razvesele prostor i podignu raspoloženje. Ili možda želite sve?

U nastavku smo izdvojili i donosimo vam sve komade iz india mahdavi x H&M HOME dizajnerske kolaboracije.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori