Ima nešto u crnoj boji u interijerima…

Ima nešto u crnoj boji u
interijerima…

Elegantni crni interijeri

Crna boja predstavlja snagu, eleganciju i moć, a smatra se i bojom prestiža. Stoga se crna boja sve više koristi u uređenju interijera kako bi se postigao profinjeni efekt te naglasili pojedini dijelovi prostora. Lijepo se kombinira sa svijetlim tonovima pa se tako lakše postiže stiliziranost. Crni interijeri potpuno su osvojili ljubitelje modernog dizajna i minimalizma. Crne zidne i podne obloge mogu biti dobra podloga za akcentiranje komada namještaja koji želite staviti u prvi plan. Zato se sve više zaljubljenika u estetiku odlučuje na ovakav pristup u uređenju interijera.

Crna boja savršeno stoji namještaju, velikim površinama i sitnim detaljima

Odvažnost i snaga prostora u kojima dominira crna boja oslikat će vaš karakter na tako decentan način. Iako mnogi izbjegavaju korištenje tamnih boja, pogotovo za bojenje zidova kako interijer ne bi izgledao klaustrofobično. No, uz kombinaciju toplih i pastelnih boja crni interijer izgledat će impresivno. Crna boja lijepo stoji i namještaju, velikim površinama te sitnim detaljima.

Takav prostor poručuje, imam stav! Uz dobro osvjetljenje, sobne biljke, mekani tepih i kašmirne prekrivače savršen ugođaj je zajamčen. Mogućnosti kombiniranja su različite. Dozvoljene su točkice i prugice, miješanje materijala od mramora do drveta, vintage detalji i geometrijski oblici koji su apsolutni trend 2018. godine kada su interijeri u pitanju. Dozvolite si odvažnost i zatamnite interijer baš kako to rade prave stylish kulerice.

Malo inspiracije donosimo u nastavku…

A post shared by Hilary & Flo (@hilaryandflo) on

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori