Ikea lampice za blagdanski ugođaj u svakom kutku vašeg doma

Ikea lampice za blagdanski ugođaj u
svakom kutku vašeg doma

Polako se približavamo Božiću, a nestrpljivo iščekivanje božićnog jutra provesti ćemo u jednako čarobnoj i ugodnoj blagdanskoj atmosferi koja započinje već sljedećeg tjedna s prvim adventom. Za sezonu druženja, toplih želja i darivanja, Ikea je još jednom pripremila bezbroj sjajnih detalja koji će unijeti dašak čarobne i tople blagdanske atmosfere u svaki kutak naših domova.

Već sredinom listopada Ikea je predstavila svoju božićnu kolekciju koja je donijela odmak od minimalnog skandinavskog stila i iznenadila neočekivanim spojem raskošnih boja, uzoraka i materijala. I dok su ukrasni jastuci i slični dekorativni detalji za dom izazvali iznenađenje, u središtu zimske kolekcije još jednom su se, sasvim očekivano i na oduševljenje svih, našle lampice kojima ćemo ukrasiti svaki kutak naših domova za blagdansku sezonu.

IKEA LAMPICE ZA BLAGDANSKU ATMOSFERU

U dugom i tankom lancu kojim ćemo ukrasiti božićno drvce, kao sjenilo za lampu, u obliku romantičnih kandelabara, kao stojeći dekorativni detalji ili kao viseći vijenci koji će unijeti dašak topline u prozore ili na zidove, božićna kolekcija s Ikea potpisom i ove sezone donosi odličan izbor lampica koje će u svaki dom unijeti toplinu i stvoriti romantično osvjetljenje za pravi blagdanski ugođaj.

Osim klasičnih lampica na dugom lancu kao klasika blagdanskih dekoracija kojem se uvijek vraćamo, Ikea Vinter 2018. kolekcija donijela je i pregršt novih lampica i svjetlećih dekoracija uz pomoć kojih ćemo u unijeti toplinu i blagdansku atmosferu u svaki kutak. Romantični kandelabri dolazi u bijeloj i u crnoj boji te u nešto raskošnijem i elegantnijem izdanju u boji mjedi, dok su sjenila za lampe poprimila oblik božićne zvijezde.

Lampice kojima ćemo ukrasiti bor, ali i police, prozore i zidove daleko su od klasičnih – male lampice zamijenile su zvijezde i srca, ptice i vjeverice. Baš poput lampica na lancu, stojeći dekorativni detalji poprimili su oblik zvijezde i poklona, srca i zeca koji im daju šarmantan i efektan izgled. Baš poput romantičnih kandelabara, viseće vijence krasi elegantni izgled i decentno svjetlo koje će ispuniti naša prozorska okna toplinom i blagdanskim ugođajem.

Sve Ikea lampice i druge dekorativne detalje u kojima se krije ona čarobna i topla blagdanska atmosfera donosimo u nastavku, a pronaći ih možete u Ikea robnoj kući te u Ikea web trgovini.

 

 

Učitati još
Zatvori