Kako izgleda uređenje stana od 100 kvadrata kroz cool Insta priču?

Kako izgleda uređenje stana od 100
kvadrata kroz cool Insta priču?

@projekt.100.qm

Urediti stan ili kuću po mjeri i ukusu nije nimalo lak zadatak, a to će potvrditi i svi oni koji su barem jednom sudjelovali u tom pothvatu. Često možemo čuti kako u domu uvijek nedostaje ‘koji kvadrat’ više. No, što kada životni prostor krasi čak 100 kvadrata? Tada je vrlo lako izgubiti se u prostorijama, a nerijetko će se i stručnjaci morati uključiti u uređenje kako bi iz svakog kutka izvukli maksimum.

Na Instagramu smo pronašli jedan jako cool stan u njemačkom gradu Oldenburg. Cijeli koncept osmislila je vlasnica, a kako teče priča od samog početka možete pratiti na njezinom profilu @projekt.100qm.

Što učiniti sa 100 kvadrata životnog prostora?

@projekt.100qm

Na adresi u gradu Oldenburg pronašli smo divan projekt koji nas je inspirirao da razmislimo o tome koliko ulogu metri kvadratni zaista imaju pri kupovini stana. Naravno, zbog urbanizacije naselja i masovne izgradnje, današnji stanovi uglavnom se oslanjaju na manje kvadrature s alternativom pametnih rješenja. Svaki dom ima svoje prednosti i mane, a najvažnije je da odgovara životnom stilu i broju ukućana. Kvadrata u stanu gotovo nikada ne može biti previše, ali ako ste navikli na život u manjem interijeru – odluka o kupovini grandioznog stana mogla bi pred vas staviti razne nedoumice.

Vizija savršenog gradskog doma

@projekt.100qm

100 kvadrata preslatkog stana u Njemačkoj još uvijek nije do kraja namješteno. Naime, vlasnica cijeli proces renovacije i uređenja dokumentira kroz Instagram priču i ubrzo je skupila tisuće ‘followersa’ unatoč tome da još nema mnogo slika. Čini se kako svi nestrpljivo iščekuju završetak radova i prvi pogled u svaki kutak šarmantnog interijera. Igranje zemljanim bojama, retro pločicama i drvenim plohama glavni su aduti koji krase dovršene prostorije. Osobni dodiri prožimaju svaku sobu kroz neobičan razmještaj detalja i izbor originalnih dekoracija.

@projekt.100qm
@projekt.100qm
@projekt.100qm
@projekt.100qm
@projekt.100qm
@projekt.100qm

Foto: Instagram (@projekt.100.qm)

Učitati još
Zatvori