Ideje hrvatskih insta kreativaca: DIY rustikalni ukrasi za bor

Ideje hrvatskih insta kreativaca: DIY
rustikalni ukrasi za bor

olivin dekoracija 6

Ulazimo u drugi adventski tjedan i nastavljamo s božićnim inspiracijama naših kreativaca. Antonela Gaura koja stoji iza bloga Olivin o kojem smo već pisali, podijelila je s nama svoje ideje kako ove godine napraviti unikatne rustikalne ukrase za bor.

olivin dekoracija 4

DIY RUSTIKALNI UKRASI ZA BOR

Iako na tržištu postoje prekrasni božićni ukrasi koje jednostavno kupimo ima nešto u izradi svojih, jedinstvenih ukrasa. Vrijeme kada smo više nego ikada u svojim domovima možemo kreativno iskoristiti za zajedničko druženje i pravu predbožićnu zabavu. Ono što vam treba za ovaj božićni DIY su role wc papira kojeg svi imamo doma, sušene naranče te češeri koje možete pronaći u šetnji prirodom. Za izradu vam treba pištolj za vruće ljepilo, ukrasne trakice od jute ili baršuna, zlatni sprej i škare.

olivin dekoracija 3

Za izradu zlatne pahuljice najprije rolu wc papira odrežete na manje trakice, odvojite 5 većih, a ostale prerežete na pola. Pištoljem spojite 5 većih dijelova i između dodajete manje. Kada je vaša pahulja spremna obogatite njezin izgled zlatnim sprejom te dodajte baršunastu trakicu pomoću koje ćete vješati pahuljicu na bor ili vijence. 

olivin dekoracija 1
olivin dekoracija 2
olivin dekoracija 5

Na češere i naranču jednostavno zalijepite ukrasnu trakicu za vješanje i pokoju mašnu od jutene trakice za rustikalni dojam. Ne može jednostavnije. Osim ove, na Olivin Instagram profilu pronađite još mnogo DIY inspiracija i ove godine za blagdane oslobodite svoju kreativnost.

olivin dekoracija 7
olivin dekoracija 8

Foto: Olivin

Učitati još
Zatvori