Ljetna oaza u centru Splita ima bazen stvoren za popodnevna druženja
Ljetna oaza u centru Splita ima bazen stvoren za popodnevna druženja

Ljetna oaza u centru Splita ima bazen
stvoren za popodnevna druženja

Ljeto nam je iza ugla pa polako počinjemo razmišljati o godišnjem odmoru. Odlasku na more veselimo se cijele godine. Ima nešto u tom opuštenom načinu života što nas ispunjava, čini sretnima i odvodi daleko od briga i svakodnevice. Hrvatska obala zbilja je prepuna prirodnih ljepota i mjesta koja su vrijedna posjeta, a svakako jedno od njih je i Split.

Split_spencer-davis_unsplash

Nima Splita do Splita

Grad je to povijesti, kulture, sporta, gastronomije i pomalo mindseta. Grad pod Marjanom ili kako domaći kažu – najlipši grad na svitu vrijedan je posjeta. Posljednjih godina ova je destinacija sve više popularna među domaćim i stranim gostima pa je Split svake sezone življi. Inače, svojom zahvalnom pozicijom grad čini odličnu bazu za uživanje u cijeloj južnoj Dalmaciji. Blizina otoka Brača, Šolte, Hvara pa i Visa te dobra brodska povezanost s istima nudi vam mogućnost da preko dana uživate u otkrivanju najljepših uvala na ovim otocima, a navečer u živahnom Splitu uz fine zalogaje i dobru kapljicu vina.

Split_iStock, rustyl3599

Ibella Boutique House – upečatljiva arhitektura

No svakako, prije nego što se odlučite za odmor u ovom gradu važno je pronaći smještaj. Mi smo jedan pronašli, a on nas je osvojio svojom kamenom arhitekturom, lokacijom, ali i sadržajima koje nudi.

Bazen i lounge zona – spoj za savršeno ljetovanje

Ibella Boutique House nalazi se na 1,6 km od plaže Bačvice u središtu Splita, a nudi smještaj sa svim potrebnim sadržajima za opuštajuć odmor. Ovaj Boutique hotel ima pogled na mirnu ulicu i udaljen je 2,1 km od plaže Ježinac i 2,1 km od Obojene Svjetlosti. Ono što nam je prvo zapelo za oko jest vanjski bazen s terasom koja je kao stvorena za ljetna noćna druženja.

Interijer koji spaja tradiciju i suvremene detalje

Osim zamamnog eksterijera koji krasi tradicionalan izgled kamene dalmatinske kućice, Ibella Boutique House jednako je impresivna i kada je u pitanju interijer. Prostrane sobe krase kameni detalji s elementima drva koje daje dozu topline i udobnosti.

Sve u svemu, ovo je idealna smještaj tražite li za mirnom oazom u kojoj ćete se opustiti na kraju dana.

Foto: Instagram (@ibella_boutiquehouse), iStock, Unsplash

Učitati još
Zatvori