Hrvatski brend Verka ima divnu novu prostirku za sve sanjare

Hrvatski brend Verka ima divnu novu
prostirku za sve sanjare

Verka mjesec prostirka 2020.

Prostirke hrvatskog brenda Verka osvojile su nas na prvi pogled! Od prve prostirke u obliku lista monstere do danas prošle su dvije godine tijekom kojih je Verka obitelj ručno rađenih proizvoda od lana postala veća za nekoliko novih oblika i nekoliko novih proizvoda. Uz prostirke u obliku školjke, djeteline s četiri lista i sukulenta koje krase brojne domove, Veronika i Ela, majka i kći koje se nalaze iza brenda, u siječnju su predstavile i preslatku kolekciju jastuka igračaka. Baš poput prostirki, banda jastuka, kako je Veronika i Ela nazivaju, a koju čine svinjice, lisice, kravice i mali rakuni još jednom je oduševila sve, a posebno one najmlađe.

Kreativnost i genijalnost Verka proizvoda prepoznao je i časopis Vogue koji je Verka proizvode uvrstio u čak tri svoja broja i tako im otvorio vrata prema suradnji s nekoliko stranih dućana. Dobrim vijestima iz Verke tu nije kraj jer nam danas, taman na vrijeme za zimske dane i blagdane, stiže omiljena Verka prostirka u divnom novom obliku!

Verka mjesec prostirka 2020.

Stigla je nova Verka za sve sanjare

Veronika i Ela inspiraciju za Verka proizvode pronalaze u prirodi, a njihovoj se listi nalazi nekoliko različitih oblike koje jedva čekaju pretvoriti u omiljene Verka prostirke. Kao prvi, odabrale su mjesec.

Već duže vrijeme smo razmišljale o novom obliku Verke, imale smo nekoliko motiva koje smo htjele izrealizirati, ali mjesec je prevagnuo. Bitno nam je da je oblik naših prostirki prepoznatljiv. Mjesec je jedan super motiv. Ljudi često izgovaraju ‘volim te do mjeseca’ ili ‘ti si moj mjesec’, mjesec je jednostavno simbol za sve sanjare i mislimo da je prostirka u takvom obliku idealan poklon za sve koje volimo te je super detalj u svakom interijeru.

Verka mjesec prostirka 2020.

Kako je izgledao proces kreiranja nove Verke?

Sve naše proizvode prvo skiciramo kako bi si lakše mogli zamisliti izgled istog te izraditi kroj po kojem bi ga izrađivali. Mjesec je nekako odmah iz prve ispao odličan, nismo morali puno detalja mijenjati. Već smo iskusnije pa nam je lakše stvarati nove proizvode.

Baš poput svih Verka proizvoda, nova sanjarska prostirka izrađena je od potpuno prirodnih materijala – izvana je lanena, a u svojoj unutrašnjosti krije antialergijsko silikonsko punjenje. Verka Mjesec prostirka dolazi u nekoliko različitih boja i u tri različite veličine. Sve što morate je pronaći savršenu kombinaciju za svoj dom.

Verka mjesec prostirka 2020.

Što nam Verka tim sprema sljedeće?

Upravo smo krenule s uređivanjem našeg kućnog studija, planiramo zaposliti još jednu do dvije osobe koje bi nam pomagale u izradi proizvoda kako smanjili vrijeme čekanja ali da ne izgubimo kvalitetu koju smo do sada stvorili. Sve u svemu imamo dosta planova, ali malo po malo iz realiziramo. Voljeli bi jednoga dana imati svoj vlastiti dućan u Zagrebu.

Verka mjesec prostirka 2020.

Verka Mjesec kreće u prodaju danas, a naručiti se može putem webshopa verka.eu (vrijeme čekanja je dva-tri tjedna). Sve Verka novosti i novitete možete pratiti i na službenom Instagram profilu brenda @verka.handmade.

Verka mjesec prostirka 2020.

Foto: Matea Bakarić (@oprrosti)

Učitati još
Zatvori