Odsad možete rentati fascinantnu vilu iz filma ‘House of Gucci’

Odsad možete rentati fascinantnu vilu iz
filma ‘House of Gucci’

Samo nas desetak dana dijeli od premijere filma House of Gucci, svakako najimpresivnijeg noviteta u kinima o kojem mediji već mjesecima pišu. Što zbog glumačke postave koja uključuje Lady Gagu, Adama Drivera, Ala Pacina, Jareda Leta, Salmu Hayek i druge, a što zbog skandalozne i intrigantne priče koju donosi. Film, naime, govori o nekim od najprominentnijih imena u svijetu modne industrije i događaju koji se svojevremeno prenosio u svim velikim novinama – i onim tradicionalnim i onim tabloidnim.

novi filmovi 2021. - 2022. - House of Gucci

Lady Gaga je Patrizia Reggiani koja je optužena za planiranje ubojstva svojeg supruga Maurizija Guccija (Adam Driver), unuka slavnog osnivača modne kuće Gucci, a njihova životna priča punila je novinske stupce 70-ih i 80-ih godina jednako kako i ova filmska reinkarnacija sada okupira zanimanje javnosti. Patrizia i Maurizio, tada poznati kao “Mauizia”, trošili su basnoslovne sume novca na zabave, automobile, privatne otoke i brojne nekretnine, sve dok Maurizio nije napustio obitelj zbog mlađe žene. Pretpostavlja se da je razvod bio okidač za planiranje ubojstva za koje je Patrizia u konačnici provela 18 godina u zatvoru.

Prve reakcije nakon prikazivanja u Velikoj Britaniji donijeli smo vam ovdje, a ususret izlasku filma u naša kina, stigla nam je genijalna vijest – na Airbnb-ju možete bukirati noćenje u nestvarno lijepoj vili iz filma!

Villa Balbiano na jezeru Como

Italija je prepuna bajkovitih i raskošnih vila u pitoresknim dijelovima zemlje, no, ovako nešto već dugo nismo vidjeli. Raskošna Villa Balbiano smjestila se tik uz jezero Como poznato kao destinacija mnogih poznatih osoba. Osim što se upravo u ovoj vili snimalo trenutno najintrigantniji film, posebno je po svojoj raskoši i povijesti. U pitanju je zapravo palača koja datira iz 17. stoljeća, a koju je dao graditi talijanski kardinal Tolomeo Gallio da bi godinama kasnije drugi kardinal Angelo Maria Durini koristio vilu za raskošne partije, festivale, bankete i druge svečanosti. Uz svoje uređene vrtove i pogled na jezero, Villa Balbiano jedna je od najvećih na jezeru Como.

Kuća uključuje i privatni bazen te mol i kućicu na jezeru, a interijer je jednako, ako ne i čudesniji. Zidovi su oslikani freskama iz 17. stoljeća braće Recchi i Agostina Silve, dok je sobe dizajnirao renomirani dizajner i dekorator Jacques Garcia. Namještaj uključuje originalne komade iz prošlih stoljeća, a moderni touch prostoru je dao vrhunski namještaj iz ponude najjačih proizvođača.

Vilu možete rentati od 6. prosinca po cijeni od tisuću eura po jednom noćenju.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori