Najkul hotelski lanac stigao u Beograd

Najkul hotelski lanac stigao u Beograd

mama-shelter-belgrade-6

Prvi u nizu hotel Mama Shelter otvoren je u Parizu 2008. godine i vrlo brzo postao veliki hit. Za dizajn interijera bio je zaslužan veliki Philippe Starck što pariški hotel stavlja na jednu višu razinu, no vibra koju emitira svojim interijerom bila je puno opuštenija zbog čega, na sada sveukupno osam svjetskih lokacija, privlači samo cool ekipu.

mama-shelter-belgrade-1

Mama Shelter Beograd

Nakon Pariza uslijedili su Los Angeles, Rio, Lyon, Bordeaux, Marseille, Prag i nedavno otvoren Mama Shelter Belgrade. Beograd su odabrali zbog istog tog neopipljivog energetskog faktora zbog kojeg se u grad uvijek želite vratiti i novog, svježeg pogleda na novu Europu. Iako inače biraju hipsterske četvrti van centra grada, Mama Shelter Belgrade nalazi se u Ulici Kneza Mihaila i broji 125 soba dizajniranih od strane Jalila Amora koji je godinama radio s Philippeom Starckom.

mama-shelter-belgrade-5

Još jedna stvar po kojoj je ovaj lanac poznat veliki je rooftop bar/restoran kojeg gotovo svaki hotel ima. Beograd po tome nije različit od drugih te je za sve ljubitelje uživanja u piću s najljepšim pogledom uređeno čak 500 četvornih metara prostora. Restoran služi jela prema lokalnim i talijanskim principima, iako se u svakoj zemlji može pronaći nešto drugačije.

Više o dizajnu i sobama čitajte na službenoj stranici, a ako vam se pruži prilika da posjetite ovaj hotel nemojte je propustiti.

mama-shelter-belgrade-4

mama-shelter-belgrade-2

mama-shelter-belgrade-3

Foto: Mama Shelter Belgrade

 

 

Učitati još
Zatvori