Novi hotel u prekrasnom zelenilu Plitivičkih jezera

Novi hotel u prekrasnom zelenilu
Plitivičkih jezera

U neposrednoj blizini, svega šest kilometara od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, Igor i Kristina Palčić, obitelj s više od 20 godina iskustva u hoteljerstvu i ugostiteljstvu, otvaraju novi hotel s četiri zvjezdice koji nosi obiteljsko ime „Palcich“. Hotel se nalazi na adresi Čatrnja 166a u Općini Rakovica.

Riječ je o jedinstvenom hotelu koji je od same ideje koncipiran na način da svoju ponudu objedinjuje na jednom mjestu i da svojim gostima pruži cjelovit proizvod i jedinstven doživljaj destinacije. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, koja posjetiteljima nudi mnogobrojne atrakcije poput Baraćevih špilja, sela Rastoke i zračne baze Željava, te aktivnosti poput  bicikliranja na više od 100 kilometara biciklističkih staza, jahanje, vožnja quadovima, zip line, planinarenje i trekking, kayaking, rafting i mnoge druge.

Hotel Palcich – novi hotel u neposrednoj blizini Plitvica

Cjelokupni dizajn hotela je rađen je u želji da se svaki gost hotela osjeća kao kod kuće. Korišteni su prirodni materijali i blage boje.  Od predvorja hotela koji pruža osjećaj vlastitog dnevnog boravka, do samog interijera u sobama, naglasak je stavljen na osjećaj topline i ugodnosti doma,

S posebnom pažnjom uređeni su interijer i terasa restorana, koji se može pohvaliti selekcijom najboljih vina iz svih regija Hrvatske, a prati je i izvrsna gastronomska ponuda. Uz selekciju domaćih vina, gosti će moći isprobati i delikatese poput sira u pepelu, paškog sira i sira u teraninu, a svakako valja istaknuti i da se za doručak poslužuju ličke base – autohtona mliječna delicija, zatim lepinje, domaće kiselo mlijeko, kao i štrudla od domaćih jabuka.

Iskustvo boravka u hotelu Palcich kreira se po mjeri svakog gosta ponaosob, a ljubazno osoblje hotela, mlada, ambiciozna ekipa u svakom je trenutku spremna pomoći preporukom ili savjetom oko izbora lokalnih specijaliteta, izleta, aktivnosti.

Od zanimljivosti u neposrednoj blizini koje će zasigurno biti zanimljive obiteljima i najmlađim posjetiteljima svakako bismo izdvojili Ranč Dolinu jelena i Baraćeve špilje s predivno uređenim parkom i mnogobrojnim šetnicama gdje obitelji mogu u mirnoj atmosferi provesti svoj dan.

Za poslovne korisnike na raspolaganju je dvorana za sastanke kapaciteta do 30 ljudi, a ponuda hotela se u svakom trenutku može prilagoditi željama korisnika, bilo da je riječ o strogo poslovnim sastancima ili neobveznih druženja i team building programa.

Hotel raspolaže s 22 sobe, od kojih svaka može primiti dvije odrasle osobe i minimalno jedno dijete, kao i pet suite apartmana površine od 35-55 metara kvadratnih koji imaju velike prostrane terase. Idealno za obiteljski odmor.  Sve sobe su opremljene klima uređajima/grijanjem kojima se upravlja pomoću pametne kartice, sefom, mini-barom, LCD televizorom, potpuno opremljenom fitness prostorijom, unutarnjim bazenom i jacuzzijem, saunom , dizalom koje povezuje sve katove hotela i omogućuje potpuni pristup invalidima, besplatnim parkingom pod video nadzorom za sve goste hotela, a svakako valja naglasiti i da će recepcija gostima biti na raspolaganju 24 sata dnevno.

Fotografije: Ivan Lončar

Učitati još
Zatvori