Posteljina za one dane kad želimo malo duže ostati u krevetu

Posteljina za one dane kad želimo
malo duže ostati u krevetu

Posteljinu, jastučnice i plahte, asociramo s onim najudobnijim trenucima odlaska na spavanje i lijenog buđenja. Nema ništa ljepše od čiste posteljine i slobodnog vikenda da malo duže odspavate, a baš zato mnogi od nas veliku pažnju posvećuju izgledu i materijalima od kojih je posteljina izrađena.

Želimo se osjećati kao da spavamo na oblaku, a istovremeno uklopiti izgled posteljine u postojeće uređenje spavaće sobe. Zato pomno biramo boje i uzorke, gledamo sastav i razmišljamo o tome kako će se uklopiti u dom.

Hôtel Magique jastučnice

Jastučnice s natpisima već su neko vrijeme popularne, a mi smo pronašli super primjer za one dane kad želimo malo duže ostati u krevetu. Jastučnice su od organskog pamuka, bijele s izvezenim crvenim porukama wake up i maybe later te dolaze u paru.

Potpisuje ih brend Hôtel Magique koji je nastao u Amsterdamu iz ljubavi prema posterima i printu. Pokrenula ga je Milou Neelen koja u svojem webshopu osim postera ima i druge detalje za dom poput ručnika i šalica, pa čak i T-shirtica i nakita. Sve je proizvode osmislila kao veliku lifestyle priču pa su se tako u nju uklopile i jastučnice. Budući da su takav hit, stalno su rasprodane, ali na stranici je najavljeno kako se vraćaju uskoro. Svakako provjerite – Hôtel Magique dostavlja u Hrvatsku!

Foto: Hotel Magique

Učitati još
Zatvori