Bajkoviti hotel u Cavtatu koji morate posjetiti
Bajkoviti hotel u Cavtatu koji morate posjetiti

Bajkoviti hotel u Cavtatu koji
morate posjetiti

Nalazimo se u ljetnoj sezoni i u jeku godišnjih odmora. Kada govorimo o godišnjim odmorima koristimo ih na razne načine. Neki se odlučuju na putovanja po svijetu, dok ostali biraju putovanja po obali i otocima. Posljednje vrijeme sve popularniji je luksuzni turizam u manjim sredinama gdje imate mir, ali i poseban doživljaj. Ubrzan tempo života i svakodnevne obaveze su dovele do čežnje za iskonskim odmorom u malim mjestima koja imaju dušu. Takvo mjesto je zasigurno Cavtat, a novootvoreni hotel Supetar u srcu stare jezgre Cavtata je bajkovito mjesto koje vrijedi posjetiti.

cavtat

Bajkoviti hotel u prekrasnom povijesnom mjestu

 

Povijesni gradić izgrađen na ostatcima antičkog grada Epidauruma s pogledom na otvoreno plavetnilo jadranskog mora je mjesto u koje zaista želimo ići. Riječ je o mjestu koje je kulturno i turističko središte Konavala, najjužnije regije Hrvatske. Ova regija je sve popularnija zbog svog geografskog položaja, ali i bogate povijesti koju nudi. Cavtat je najveća i jedina urbana jezgra u Konavlima i po njegovoj arhitekturi i skladu možete osjetiti čari Dubrovačke Republike. Mjesto koje će vam pružiti savršen odmor bilo da idete s obitelji ili se jednostavno želite sami odmoriti i istražiti ljepote kakve se rijetko viđaju.

hotel

Hotel Supetar ima najdivniji pogled na morsko plavetnilo

 

Hotel Supetar smjestio se u srcu cavtatske rive na njenoj šarmantnoj šetnici. Naime, ovaj hotel će vam pružiti posebno iskustvo jer ćete upoznati slikoviti život živopisnog mjesta, a s druge strane ćete uživati u miru i tišini. Smješten je u originalnoj privatnoj vili iz 1920. godine na ostacima antičkog grada Epidauruma. Vila je potpuno obnovljena i adaptirana u boutique hotel koji je pomno restauriran i konceptualno savršeno osmišljen da zadovolji i najzahtjevnije goste. Spoj je povijesnog šarma i bogate kulture, ali i luksuza pomoću kojeg ćete se istinski odmoriti i vratiti se kući s bogatim uspomenama na jedno od najljepših mjesta u Hrvatskoj.

hotel

Hotel nudi sobe s velikim krevetima i romantičnim pogledom na vrt. Svaki detalj sobe je pomno osmišljen, a prostor iskorišten kako biste uživali na pravi način. Osim toga, dostupna je i posluga 24 sata na dan koja će udovoljiti vašim željama i učiniti sve kako biste se dobro osjećali. Gastro ponuda hotela također je vrhunska, a opustiti se možete u Wine baru gdje možete uživati u hrani koja je uparena s najboljim regionalnim vinima ili Lounge baru s pogledom na čarobni vrt i bazen. Stoga, ako želite odmor iz snova koji ćete pamtiti, hotel Supetar je nezaobilazna destinacija u vašoj travel listi.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori