Boravili smo u drvenim kućama inspiriranima nordijskom prirodom

Boravili smo u drvenim kućama
inspiriranima nordijskom prirodom

Dom je mjesto gdje jedemo, spavamo, stvaramo, zabavljamo se i opuštamo. To je mjesto gdje provodimo najviše vremena s našim voljenima i zajednički stvaramo neprocjenjive trenutke. Honka isporučuje visokokvalitetne drvene montažne kuće za organsko, zdravo i kvalitetnije življenje.

Nakon što smo boravili u jednoj Honki, odlučili smo vam predstaviti ove kuće u izgradnji u parku prirode Medvednica koje čekaju svoje vlasnike! Sve informacije možete dobiti na [email protected]!

Izrađene su od najfinijeg finskog drveta sa gotovo 60 godina iskustva. Suvremene, tradicionalne i opuštajuće drvene finske Honka kuće predstavljaju sam vrh tehnoloških i ekoloških dostignuća u načinu izrade. Smještene su uz sam rub Parka prirode Medvednica uz planinski potok Vidak.

Iako kvadraturom od 80-ak kvadrata, okoliš, gusta borova šuma i brend kuća Honka čini ove kuće luksuznim nekretninama. Kuće su opremljene mediapan kuhinjama s retro apartima kako bi budućim vlasnicima omogućile ugodan i bezbrižan boravak. Namještaj kuće je rađen po mjeri s komadima dizajnerskog namještaja. Odmah na ulasku u kuću pogled privlače detalji drvenih greda i luster od jelenjih rogova.

Prozori kuće s vrhunskom Inles stolarijom kući daju ugodnu količinu dnevnog svjetla pri čemu se interijer stapa s eksterijerom guste borove šume uz zvukove ptica i šum potoka. Kvaliteta i luksuz boravka u drvenim kućama koje su žive, jer drvo uvijek radi i diše, upija i otpušta vlagu iz zraka, prenosi osjećaj prirodnog sklada unutar životnog prostora.

Drvo za svaku Honka drvenu kuću obrađuje se najmodernijom tehnologijom spajanja da bi na kraju dobili stabilnu i kompaktnu kuću, otpornu na vremenske i seizmološke utjecaje. Svaki element Honka drvene kuće izrađen je i doveden do perfekcije da bi Honka kuća zadržala svoju ljepotu i stabilnost.

U Honki biraju samo najkvalitetnije dijelove trupca, suše i lameliraju prirodnim ljepilima i zaštićuju isključivo prirodnim i ekološkim premazima. Honka tradicija gradnje drvenih kuća omogućava da se kuća kroz vrijeme ponaša prirodno, diše i prilagođava vremenskim uvjetima, kako bi bila uvijek fleksibilna, čvrsta i zdrava.

Foto: Honka

Učitati još
Zatvori