H&M Home već je lansirao svoju prvu proljetnu kolekciju

H&M Home već je lansirao svoju
prvu proljetnu kolekciju

Tek što smo ispratili efektne i zanimljive blagdanske kolekcije s upečatljivim detaljima blagdanskog ugođaja, virtualne, ali i stvarne police brandova specijaliziranih za uređenje interijera počele su se puniti kolekcijama koje u sebi nose proljetni polet. Nakon crvenih i zelenih simboličnih blagdanskih kućnih izdanja, nakon dominacije zlatnog sjaja, kuglica i zvijezda, fokus preuzimaju kolekcije jednostavnog, svedenog i decentnog dizajna.

Naglasak je na jednostavnosti, smirenoj energiji koja je toliko potreba u domu te nježnim tonovima.

Od bilo kakvih ukrasa oslobođeni komadi klasičnog dizajna koji na vješt način primjenjuje vječno dizajnersko pravilo – “manje je više”, pravo su osvježenje koje se ovih dana pojavilo na službenim stranicama utjecajnog švedskog branda H&M.

Prva ovogodišnja proljetna kolekcija za uređenje inrerijera

Prve proljetne kolekcije neki od najpoznatijih svjetskih brandova već su predstavili tržištu. Ove godine, među pionirima proljetnog stila našao se popularni H&M Home sa svojom gotovo artističkom kolekcijom čiji će komadi zasigurno krasiti domove trendsetera iz cijelog svijeta. Bit će zanimljivo pratiti na koji su način ove zanimljive komade uklopili u svoj životni prostor i pripremili za proljetni stil i tople dane.

Najavljenu kolekciju opisuju pročišćene linije, jednostavan dizajn s ponekim artističkim detaljem i, uglavnom, crno-bijelim dezenima. Kolekciju čine zanimljivi tanjuri s konturama lica, linijama i kvadratima. Osim toga, posebno su zanimljivi jednostavni čajnici, stoljnjaci identičnih uzorka koji se mogu naći na šalicama i tanjurima. Takav stil, samo s još malo više cosy energije preslikava se i na spavaću sobu jer se u ponudi našla pamučna, udobna posteljina s također crno-bijelim dezenom.

Za kupaonicu H&M predlaže udobne i meke prostirke crno-bijele prostirke i ručnike, a dodatna stiliziranost se postiže zlatnim i srebrnim detaljima, odnosno držačima i posudicama za sapun, svijećnjacima i sl.

Dnevni boravak s vazama artističkih linija, lanenim prekrivačima u plavoj boji i pamučnim te svilenim jastucima zablistat će novim sjajem koji će proljeće s ulica s lakoćom preseliti u svaki dom.

Ova kolekcija je efektna mješavina skandinavskog i mediteranskog stila, što je čini vrlo prilagodljivom svakom prostoru.

Nova kolekcija H&M Home

Nova kolekcija posebno je estetski privlačna zbog skladnih boja i zanimljivog dizajna koji se lako može kombinirati u interijeru. Kubistički elementi i jednostavan linije, učinit će svaki prostor profinjenijim.

U novoj se kolekciji jednaka pažnja posvetila svakoj prostoriji u stanu pa možete cijeli stan učiniti dodatno privlačnim uz detalje iz nove H&M kolekcije. Od šalica za kuhinju, posteljine za spavaću sobu, ručnika za kupaonu ili košara koje se mogu uspješno uklopiti u bilo kojoj prostoriji i osloboditi nas stvari za koje ne znamo gdje bismo im pronašli mjesto.

Boje i dizajn nove kolekcije

Nova H&M Home kolekcija posebno je privlačna jer svakim svojim detaljem asocira na vedrinu, svjetlost i svježinu. Crna i bijela dominiraju pa daju svoj.doprinos u stvaranju iluzije većeg i prostranijeg prostora, a mentol zelena, bež, srebrna i zlatna daju karakter monokromatskoj kolekciji koja će bez dvojbe ostavriti odlične rezultate na tržištu. Gotovo svaki komad iz ove kolekcije, poželjeli bismo u svom interijeru i već zamišljamo kako ispijamo kavu na suncem okupanoj terasi u nekoj iz šalica ove kolekcije.

Vedrina i elegancija u fokusu su ove kolekcije, a H&M dizajneri pronašli su savršeni balans između finih detalja i udobnosti.

 

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori