Sanjamo o zalascima sunca uz more s novom H&M Home kolekcijom
Sanjamo o zalascima sunca uz more s novom H&M Home kolekcijom

Sanjamo o zalascima sunca uz more s
novom H&M Home kolekcijom

More, zalazak sunca, terasa ili dvorište kuće na moru… Dok smo mi ovaj produženi vikend ostali na asfaltu, sigurni smo da vi u njemu uživate negdje uz prizore iz prve rečenice. Tako i treba jer baterije se neće napuniti same, a odmora nam svima treba. Sanjajući o vjetru koji pirka dok nas sunce u zalasku mazi pronašli smo prizor koji točno ispunjava ono što želimo. H&M Home izbacio je svoju novu kolekciju po imenu Sunset dreams u kojoj smo, osim divnih slika, pronašli najljepše detalje kojima želimo osvježiti dvorište naše vikendice na moru.

H&M Home Sunset Dreams kolekcija kojom dominira ružičasta

Nije tajna da je nekima od nas iz redakcije ružičasta omiljena boja. U svim tonovima i nijansama – od puderaste do ciklame. Upravo zato oduševili su nas komadi iz H&M-ove Sunset dreams kolekcije. Kolekcijom dominiraju vaze, jastuci i dekice. Sve u tonu da se slaže jer drugačije ni ne može.

Krenimo od vazi koje su nas ostavile bez daha. Jedan set vazi je nešto nježnijih boja i neodoljivo nas podsjeća na domaću dizajnericu Marinski Heartmades i njenu Landscape kolekciju. Ovalna vaza koja dolazi u većim i manjim dimenzijama napravljena je od glaziranog kamena na kojem su nepravilne mrlje u pastelnim bojama. Drugi set vazi dolazi u tri dimenzije i različitih oblika, također od glaziranog kamena. Najmanja je okrugla, a najveća ide u visinu i ima valoviti dizajn. Prekrivene su reaktivnom glazurom koja stvara raznolike boje, dajući svakoj od njih jedinstven izgled.

Zatim dolazimo do jastuka koji su pravo osvježenje za sjedeće garniture. Različitih veličina, tekstura, materijala i boja. Ako ste za življe tonove onda su jastučnice s krugovima boje ciklame pun pogodak. S njima se super slaže i čupavi jastuk s mrežom rombova u jednakoj boji. Ako ste za nešto nježnije nijanse, tu su jastučnice u krem i puderasto rozoj nijansi. Napravljene su od kombinacije lana, viskoze i pamuka za pravi ljetni look.

I na kraju, kako znamo da su noći na moru svježe i nije rijetkost da nam zatreba dugi rukav, tu su dvije prekrasne deke. Mekana dekica dvostrukog tkanja u kombinaciji boja ciklame i crvene, sadrži malo vune s brušenom završnom obradom. Velike rese duž kratkih strana u crvenoj su boji. Osim nje tu je i nešto tanja dekica od žakard pamuka. Ona dolazi s printom rozih i žutih šara te je pravi komplet uz duguljasti čupavi jastuk istih nijansi.

Ako je i vašoj terasi ili dvorištu potreban mali retouch nadamo se da smo vam pomogli ovim našim odabirom i skratili muke prekopavanja interneta. Novu H&M Home kolekciju možete potražiti u njihovom web shopu.

Foto: H&M HOME

Učitati još
Zatvori