H&M Home predlaže cozy božićni ugođaj

H&M Home predlaže cozy
božićni ugođaj

Iako na našem tržištu prisutan samo u online obliku, H&M Home više ne zaobilazimo kao adresu na kojoj ćemo naći neke od najljepših (i najpristupačnijih) detalja za dom. U posljednjih nekoliko godina su se high street brendovi isprofilirali kao mjesta na kojima se ne preskače shopping, pa se tako u H&M Home i Zari Home uvijek može naći zanimljivih sitnica.

H&M Home Božić 2020.

Kada je riječ o božićnim kolekcijama, H&M Home svake godine lansira kolekciju za kojom uzdišemo kao i za onom robne kuće IKEA. Početak listopada označio je i pripremu za zimu te zimske blagdane, a s njima i Božić. Iako će neki reći da je prerano za poticanje konzumerističke blagdanske klime, uz sve hladnije i kraće dane, razmišljanje o blagdanima se i ne čini tako daleko.

Božić na H&M Home način ove je godine topao, cozy, ispunjen prirodnim materijalima i obožavanim mirisima peperminta, vanilije, borovih iglica i sušenih naranči. Boje su zagasite, smeđe, narančaste i zelene, a sve poziva da se šćućurimo pored vatrice uz kuhano vino i uživamo u toplini doma s najmilijima.

Detalje koje smo odabrali pronađite na linku.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori