Za par sati u prodaju kreće najzanimljivija H&M Home kolekcija dosad – u suradnji s dizajnerom Jonathanom Adlerom

Za par sati u prodaju kreće najzanimljivija H&M Home kolekcija dosad – u suradnji s dizajnerom Jonathanom Adlerom

H&M Home predstavio je novu koleciju detalja za dom koju potpisuje slavni američki dizajner interijera Jonathan Adler. Švedska kuća, odnosno njena podružnica za prodaju kućanskog asortimana, prvi se put odlučila na takav potez, a bolju dizajnersku suradnju od ove nismo mogli poželjeti.

Prva dizajnerska suradnja

Bijeg od minimalizma i jarke boje ono je po čemu je Adler prepoznatljiv pa tako i nova kolekcija koju potpisuje za H&M Home vrvi odvažnim i živopisnim uzorcima, svijetlim bojama i blještavilom. U kolekciji, koja je od danas dostupna online, možete pronaći vaze, kutije, šalice, ukrasne jastuke, skulpture, svijeće i mnoge druge stvari koje zrače Adlerovim životnim stilom i koje je dizajnirao na svoj prepoznatljiv način.

Jonathan Adler svoju je tvrtku osnovao 1993. u New Yorku i poznat je po modernoj i glamuroznoj estetici. Vjerujemo da se boje nikad ne sukobljavaju, da je minimalizam užasan i zato ne stvaramo proizvode oko kojih se vaši nasljednici jednog dana neće prepirati, kaže Adler o filozofiji svog brenda.

Vođena njegovim uvjerenjem da nas dom treba činiti sretnim, i kolekcija za H&M Home oslanja se na najvažniju prostoriju u njemu, a to je dnevni boravak. Ključni komadi kolekcije su tako lakirane kutije, vaze i svjećnjaci s likovima žene i muškarca u crnoj i zlatnoj boji na bijeloj keramici te vunena deka s natpisima Naughty i Nice. Adler je podijelio i svoje male tajne o uređenju interijera, a najvažije je da pravila – nema.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori