Šarmantan dućan u Puli koji će osvojiti svakog zaljubljenika u lijepe interijere

Šarmantan dućan u Puli koji će osvojiti svakog zaljubljenika u lijepe interijere

Hižica je mala oaza prekrasnog interijera koja se smjestila u Puli. Na adresi Veronska ulica nalazi se pomno osmišljen prostor koji će istovremeno zadovoljiti funkciju i program koristeći mogućnosti arhitekture i dizajna kao sredstva vizualnog komuniciranja. Naime, priča o Hižici počela je prije 8 godina, kada su vlasnici odlučili osnovati tvrtku Kumpanija kroz koju su zajedno radili na projektima arhitekture i dizajna. Iako su na ideju došli spontano, sam razvoj Hižice bio je dugotrajan proces. Vlasnici ističu „Željeli smo osmisliti prostor koji će istovremeno zadovoljiti funkciju i program, najbolje prezentirati čime se mi bavimo i napraviti prepoznatljiv potpis Hižice koristeći mogućnosti arhitekture i dizajna kao sredstva vizualnog komuniciranja.“

Hižica je definitvno dućan s jednim od najljepših interijera

Kako i sami vlasnici ističu, veliki broj projekata odrađuju u Puli, Istri i Kvarneru, a osim ureda u Zagrebu htjeli biti i fizički prisutni u svome rodnom gradu – i tako je nastala Hižica. Cilj od samog početka bio je kreirati prostor koji je više od ureda. Prostor koji reprezentira kreativu, prostor u kojem će posjetitelji moći saznati i vidjeti nešto novo i drugačije te prostor iz kojeg će moći ponijeti nešto posebno sa sobom ukoliko oni to žele. Hižica, koja ima “žicu za svaku Hižu” je konceptni dućan u kojem možete pronaći posebne sitnice koje svaki prostor mogu pretvoriti u dom.

Osim što možete kupiti sitnice koje će krasiti vaš dom, Hižica također nudi i usluge dizajna interijera i grafičkog dizajna, a u showroomu i gift shopu možete pronaći idealne sitnice koji će upotpuniti vaš životni prostor. Cijelu ponudu možete pogledati na njihovom Instagram profilu i web shopu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori