Još jedan primjer odličnog ureda u Zagrebu

Još jedan primjer odličnog
ureda u Zagrebu

heineken-7

S obzirom na to da na svojim radnim mjestima provodimo dobar dio dana, kao i tjedna, sve je jasnije koliko je uređenje ureda važno za produktivnost. Jedan od najrazvikanijih primjera oduvijek je bio Google čije su kreativne ideje unutar velikog kampusa obišle cijeli svijet, a druge tvrtke itekako prate taj trend.

I u Zagrebu ih je sve više. Funkcionalnih otvorenih prostora gdje zaposlenici imaju svoj kutak, mjesto za opuštanje i druženje, odvojene prostore za sastanke, zajedničku veliku kuhinju, gdje se propituje klasično radno mjesto i otvaraju mogućnosti za kreativnost.

heineken-8

ZAGREBAČKI URED HEINEKENA HRVATSKA

Jedan od njih je i novi ured kompanije Heineken Hrvatska koji se nalazi na 12. katu Eurotowera u Zagrebu. Zajedno sa svojim timom studija Luma Art uredila ga je arhitektica Marina Nardin. Ured se proteže na gotovo 800 četvornih metara, a glavna smjernica bila je stvoriti svijetao i funkcionalan prostor koji je ugodan za boravak. To je postignuto uz korištenje svijetlog drveta, puno bijele boje, sivim detaljima i zaštitnom bojom brenda – zelenom.

Zaposlenicima su na raspolaganju klasični uredi, odvojeni separei gdje se mogu smjestiti kako bi promijenili perspektivu, prostorije za prezentacije i sastanke u kojima dominiraju veliki stolovi te ugodna mjesta za druženje i razmjenjivanje ideja uz šalicu kave.

Zavirite u ovaj cool prostor u nastavku…

heineken-12

heineken-15

heineken-11

heineken-1

heineken-2

heineken-3

heineken-6

heineken-5

heineken-13

heineken-17

heineken-18

heineken-19

heineken-4

heineken-20

Učitati još
Zatvori