Modna influencerica pokrenula je stranicu sa svim lijepim detaljima za dom

Modna influencerica pokrenula je stranicu sa
svim lijepim detaljima za dom

@happilygrey

Modna influencerica Mary Lawless Lee mnogima je poznata s Instagrama po divnim odjevnim kombinacijama. Simpatična i vibrantna te prije svega nadarena okom za estetiku i sve što je lijepo, Mary je nedavno pokrenula i web-stranicu posvećena uređenju interijera. Točnije, s omiljenim detaljima i favoritima koje sama posjeduje ili bi ih željela u domu. Stranica Happily Grey Home ubrzo je privukla veliku pozornost Insta publike, ali i šire zahvaljujući šarmantnoj modnoj znalki.

Što vas sve očekuje? Pregršt detalja za dom koje ne nalazimo u prodavaonicama baš svaki dan, a svaki komad sadrži informacije gdje ga možete naručiti te opis artikla i sve o dostavi s popratnim cijenama. Ako ste Mary do sada promatrali kroz modnu prizmu ovo će biti pravo osvježenje.

Novo mjesto inspiracije: Happily Grey Home

@happilygreyhome

U stalnoj potrazi za inspiracijom uvijek nam dobro dođu društvene mreže i online platforme koje se prije svega fokusiraju na fotke. Službeni Instagram profil Happily Grey Home na prvi pogled složen je u savršen kolaž boja koji će zaintrigirati maštu svakoga tko na njega dođe ciljano ili slučajno. No, stranica je koncipirana drugačije, a na njoj se arhiva artikala svakodnevno osvježuje novim komadima za dom. Minimalistički dizajn i dobra organizacija kategorija omogućuje lako snalaženje i vrlo brzo ćete pronaći ono što tražite.

@happilygreyhome

Akcenti za dom sadrže ‘statement’ komade poput kamenih dekoracija, popularni model ljudske šake. Office kategorija mogao bi imati krasne sitnice za ured pa će i radno okruženje biti sasvim drugačije iskustvo. Vjerujemo odabiru Happily Grey Home pri stiliziranju kuhinje, kupaonice baš kao i odabiru poklona koji će obradovati sve dizajn entuzijaste.

@happilygrey
@happilygreyhome
@happilygreyhome
@happilygreyhome
@happilygreyhome

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori