O ovome možemo samo sanjati: Hacijenda u Meksiku čiji interijer oduzima dah
O ovome možemo samo sanjati: Hacijenda u Meksiku čiji interijer oduzima dah

O ovome možemo samo sanjati: Hacijenda u
Meksiku čiji interijer oduzima dah

Ako planirate putovanje na neku egzotičnu destinaciju, pronašli smo lokaciju koja će vas oduševiti. Na listi država koje želimo posjetiti nalazi se Meksiko. Osim glavnog grada, mnogo je mjesta koja vrijedi posjetiti. Između ostalog, ovoga puta izdvajamo meksički poluotok Yucatan gdje ćete uživati ako ste hedonist koji sanja tople tropske krajeve i beskrajne pješčane plaže pod palmama s koktelom u rukama. Međutim, imamo i još jedan razlog više.

Zaljubite se u Yucatan, destinaciju koju morate posjetiti sa živom kulturom koju ne smijete propustiti. Otkrijte njegovu jedinstvenu gastronomiju, nasljeđe koje se prenosi s generacije na generaciju i zaronite u ovaj slavni raj poznat po plažama, ekološkim rezervatima i majanskim ruševinama. Ovdje se povijest odražava na svakom mjestu kamo odete pa tako i na vili koja nosi ime Hacienda Tamchen.

Hacienda Tamchen

Impresivno iskustvo koje nudi Hacienda Tamchen

Vila je to koja nudi niz jedinstvenih znamenitosti, sa svojom posebnom atmosferom i osobnošću, koji pružaju jedinstvena iskustva svima onima koji žele uroniti u umjetničko i prirodno utočište u kojem će pronaći mir i odmor u skladu s prirodom.

Ono što ćete pronaći na Yucatanu jest opuštenost, smirenost i otkriti pravi smisao nepodnošljive lakoće postojanja. Sve to odražava se i u ovoj meksičkoj vili. Hacienda Tamchen predstavlja jedinstveno odredište koje spaja raskošan luksuz s bogatom poviješću.

Hacienda Tamchen
Hacienda Tamchen

Predivno okruženje i infinity bazen

Visoko drvo ceiba dočekuje vas na ulaznom vrtu ove privatne hacijende. Sveto je to drvo Maja koje označava vječnost, snagu i sve što je dobro u životu. Izgrađena početkom 19. stoljeća, danas je ova vila obnovljena i pretvorena u luksuzni boutique hotel, ali je sačuvala mnoge autentične elemente koji podsjećaju na njezinu prošlost.

Smještena oko prostranog infinity bazena okruženog jezercem i drvećem, savršeno je to mjesto za obiteljska okupljanja ili okupljanja s prijateljima. Na imanju se nalaze tri privatne vile, svaka s privatnim bazenom i vanjskom terasom. Stvorena je za uživanje u prvoj jutarnjoj kavi s pogledom na obronke i čarobnu prirodu.

Hacienda Tamchen
Hacienda Tamchen

Prirodni materijali i neutralni tonovi ne izlaze iz mode

Svaka soba i apartman pažljivo su uređeni s ciljem da se spoji tradicionalna estetika s modernim i funkcionalnim elementima. Lokalna kuhinja također igra značajnu ulogu u iskustvu Haciende Tamchen, nudeći autentične okuse Meksika koji se prenose s generacije na generaciju.

Hacienda Tamchen
Hacienda Tamchen
Hacienda Tamchen
Hacienda Tamchen

Bogat sadržaj

Jedinstvena ponuda Haciende Tamchen uključuje i razne aktivnosti kako bi se gosti osjećali povezano s okolinom. Organizirani izleti do obližnjih arheoloških nalazišta omogućuju gostima da istraže bogatu povijest regije, dok su kulinarske radionice prilika da se nauči ponešto o kulturi i tradiciji. Poželite li se navečer opustiti, to možete učiniti na satovima yoge ili kinu na otvorenom.

Najbolje je da se i sami uvjerite u njenu ljepotu. Stoga više informacija o hacijendi možete pronaći na službenoj web-stranici.

Hacienda Tamchen
Učitati još
Zatvori