Grčki hotel koji je ostvarenje sna svih hedonista

Grčki hotel koji je ostvarenje
sna svih hedonista

Ako želite odmor od svih bučnih stvari u životu onda morate biti više pažljivi kada je u pitanju izbor hotela.

Ipak, samo pet minuta hoda od sela Tsilivi, sa svojim veselim tavernama i karaoke barovima, možete pronaći onu vrstu odmora rezerviranog  “samo za odrasle” koja izgleda kao da bi trebala postojati samo na pustom  otoku. Od prigušene palete boja i elegantno kubističkih apartmana do bazena koji se doslovno nalaze na rubu balkona, hotel Olea All Suite, hotel s pet zvjezdica je utočište za profinjene goste. Za dušu. A tamo se možete smjestiti za samo 10 minuta vožnje od zračne luke.

Za koga je idealno ovo mjesto?

Ovo je mjesto idealno za one koji si vole s vremena na vrijeme priuštiti odmor bez ikakvih distrakcija. Ili bolje rečeno, odmor od djece, vaše i tuđe, i to tijekom vrhunca sezone. Osoblje hotela Olea jednostavno odiše grčkim gostoprimstvom. Nemojte se iznenaditi ukoliko vas osoblje zagrli. To su uistinu posebne i preslatke geste.

Ovaj je hotel kapaciteta 93 apartmana pa možete biti sigurni da i nije tako teško rezervirati mjesto samo za sebe i uživati u pravoj ljepoti ambijenta i usluge.

Gastro ponuda

Hrana u glavnom restoranu Olea hotela je jednostavno veličanstvena . Ovdje možete uživati u izdašnoj ponudi, od egzotičnih salata, grilanog povrća do mesnih specijaliteta. Sve je u izobilju.  Desertni bar sa svojim sjajnim čokoladnim pjenastim kolačima i kolačima od meda potpuno će vas osvojiti. Također, ovdje možete pojesti i stvarno dobar sushi. U simpatičnim barovima kojima obiluje ovaj hotel možete uživati u slasticama, sladoledu, cijeđenim sokovima, kavi, koktelima… I ono što je posebno dobro, možete se s lakoćom izdvojiti  i uživati na svoj način.

Wellness kao iz snova

Na raspolaganju vam je i ogroman središnji bazen s mnoštvom ležaljki i suncobrana, a posebno je ugodan i bar na plaži. Tu su i sauna, hidromasažna kada i turska kupelj.

Integrirani wellness spa i prostor za opuštanje uključuje paviljon za jogu, potpuno opremljenu teretanu i spa centar s eteričnim uljima od lokalnih biljaka. Preporuka je za lice koristiti aromatična i eterična ulja s mediteranskim biljem i uživati u potpunoj meditaciji i opuštanju.

Interijer

Predivan doživljaj ovog mjesta dodatno potiče i ambijent uređen s mnogo stila. Cjelokupni dizajn je prilagođen mediteranskom ugođaju. Korišteni su prirodni materijali i neutralne boje pa će sve to dodatno doprinijeti opuštanju i hedonističkim osjećajima. Staklene stijene omogućavaju vam neponovljiv pogled na Zakintos kojega možete istražiti kada god poželite jer su vam na raspolaganju pomno osmišljeni turistički obilasci otoka i mogućnost tjelesne aktivnosti u kombinaciji s prirodnim grčkim proizvodima poput meda i maslinovog ulja koje možete ponijeti kući kao suvenir.

@oleaallsuitehotel

Učitati još
Zatvori