Divni minimalistički posteri koji će se savršeno uklopiti u svaki interijer

Divni minimalistički posteri koji će se
savršeno uklopiti u svaki interijer

Mnogo je načina na koje možemo ukrasiti zidove u interijeru. Ukrasne tapete, štukature, ogledala i slike neki su od najčešćih zidnih dekoracija, baš kao i posteri i plakati koji su već godinama trend kad su zidne dekoracije u pitanju. Upravo su oni zamjena za umjetničke slike u modernim interijerima, a svojim atraktivnim dizajnom podižu cijelu prostoriju u kojoj se nalaze.

Gazar posteri i zidne naljepnice

Posteri danas znaju biti prava umjetnička djela, a posebno su efektni oni minimalističkog dizajna. Jedne takve koji su nas oduševili na prvi pogled su posteri dizajnerskog studija Gazar iz Beograda. Jednolinijski crteži nastali u jednom potezu prikazuju većinom muška i ženska lica, a svojom minimalističkom estetikom odlično će se uklopiti u svaki stil uređenja interijera.

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 

A post shared by GAZAR (@ga.zar) on

Osim postera, Gazar u ponudi ima i wallpapere, odnosno naljepnice na zid koje se također ističu minimalističkim dizajnom i idealan su odabir ako želite na svom zidu imati trajniji ukras.

Cijena postera kreće se od 30 do 50 eura, dok zidne naljepnice koštaju 35 eura. Uz zidne dekoracije, studio će, kako su najavili na Instagramu, uskoro predstaviti i kolekciju keramičkog posuđa. Brend možete kontaktirati na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori