Fotelje i sofe umjetnika iz Berlina ne silaze s naše liste želja ni ove sezone
Fotelje i sofe umjetnika iz Berlina ne silaze s naše liste želja ni ove sezone

Fotelje i sofe umjetnika iz Berlina ne silaze s
naše liste želja ni ove sezone

Velika udobna fotelja, sofa, bilo trosjed ili dvosjed, želja su svih onih koji se nakon napornog dana vole opuštati uz dobru knjigu, film na ili jednostavno slušajući glazbu. Osim toga, sjedeća garnitura je ključan komad u dnevnom boravku, kao što je to krevet u spavaćoj sobi. Stoga o njenom odabiru treba dobro razmisliti kako bi se uklopila u ostatak interijera.

Instagram profil koji nas je osvojio svojim vizualizacijama

Kad opremate novi dnevni boravak, možda bi najveću pažnju trebalo posvetiti upravo ovom komadu zato što ćete druge lakše prilagoditi fotelji nego obrnuto. Upravo s tom mišlju bacili smo se na istraživanje najudobniji fotelja koje bismo voljeli imati u svom domu. Naša nas je potraga dovela do Instagram profila iza kojeg stoji digitalni umjetnik Bonny Carrera koji se specijalizirao za 3D umjetnička djela.

Fotelje koje su osvojile društvene mreže

Carrerin rad obiluje različitim stilovima, a svoje ilustracije prilagođava potrebama svojih klijenata nakon čega uz pomoć dizajnera i drugih stručnjaka njegove kreacije postaju stvarne i u fizičkom obliku. Njegove su 3D ilustracije vrlo živahne, primamljive i inovativne, stoga ni ne čudi što je stekao velik broj pratitelja i ljubitelja maštovitih komada i sve one koji uživaju u uređenju interijera. Naime, Carrera je postao poznat u svijetu interijera kada je na svojem Instagram profilu počeo objavljivati fotelje u raznim oblicima, a da one zbilja izgledaju senzacionalno, uvjerite se u nastavku.

Mi se ne možemo odlučiti koju bismo fotelju prije odabrali za svoj dnevni boravak. Ipak, morate imati na umu da te fotelje još uvijek ne postoje u fizičkom obliku, stoga zasad možemo samo uživati u 3D vizualizacijama i maštati o tome kako bismo se rado ušuškali u njih.

Učitati još
Zatvori