Vesele visilice koje će razvedriti baš svaku prostoriju u domu

Vesele visilice koje će razvedriti
baš svaku prostoriju u domu

1-(3)

Ferotehna Lights

Zaigrana, šarena, pastelna, upečatljiva i vesela – ovako bi mogli opisati kolekciju u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Kombinacijom kroma i metala postignut je lijep spoj koji odiše elegancijom tipičnom za podneblje Mediterana, otkuda nam i stižu ove visilice. Bež, neutralne i bijele nijanse za one kojima više odgovaraju svijetle i prozračne boje ili jarka žuta i crvena za ljubitelje jarkih boja. Nizanjem raznih oblika može se postići još veći efekt u prostoru. Ovakav oblik rasvjete posebno će se istaknuti u dnevnim sobama te u kuhinji i iznad stola u blagovaonici.

1-(4)

Minimalizam i jednostavnost

“Željeli smo krajnjem kupcu pružiti nešto više od onoga što obično može naći u današnjoj ponudi, a to su talijanska kvaliteta i dizajn po pristupačnim cijenama. Očekujemo puno dobrih povratnih reakcija. Proljeće, vrijeme kada se odvija najviše renovacija i kada se rješavamo nagomilanog zimskog tereta, činilo nam se kao idealno vrijeme za predstaviti ovu jednostavnu, a ponovno zanimljivu i modernu kolekciju”, otkrivaju iz Ferotehna Lights.

1-(5)

“Na tržištu se osjeti znatna promjena i zasićenje ponudom masovnih brendova, ali je i sve teže zadovoljiti kupca i pružiti mu nešto novo što će odgovarati njegovim potrebama. Prilikom kreiranja ove kolekcije pomno smo birali oblike i boje za koje smatramo da će se zbog jednostavnog dizajna uklopiti u svaki dom ili prostor poslovne namjene, neovisno o stilu uređenja”, poručila je menadžerica poslovnog razvoja tvrtke.

1-(2)

Pod brendom Ferotehna lights nalazi se još mnogo proizvoda iz asortimana unutarnje i vanjske rasvjete, a tvrtka Ferotehna uspješno djeluje na tržištu već preko dvadeset godina. Ovu kolekciju, kao i ostale proizvode, možete pogledati na njihovoj službenoj web stranici www.ferotehna.com ili na Instagramu, a uskoro ju možete naći i u svim većim trgovačkim centrima.

1 (1)

Foto: Ferotehna

Učitati još
Zatvori