Evo zašto je upravo sada idealno vrijeme za uređenje vašeg doma

Evo zašto je upravo sada idealno
vrijeme za uređenje vašeg doma

Proljeće smo što nije stiglo, a osim što ćemo zamijeniti odjeću na našim vješalicama nešto prozračnijim opcijama, idealno je vrijeme da unesemo dašak proljeća u naš dom.

Krenite u akciju

Istražili smo što se sve nudi i na jednom mjestu smo pronašli ponešto za svačiji ukus, stil, ali i džep. Naime, u Enzi home u Family Mallu u Zagrebu sve do Uskrsa aktualna je aktivacija 1+1=3! Uz dva kupljena proizvoda, treći, najpovoljniji je na poklon. Ova aktivacija se odnosi na najljepše kolekcije iz ponude Enze home, a neke od njih mogu se pohvaliti prestižnim nagradama za najbolji dizajn. Tako da, ako ste planirali u kupnju za vaš dom, sada znate koja vam je prva postaja jer je ovo zaista prilika koju ne želimo propustiti – bilo da se radi o uređenju vašeg dnevnog boravka, spavaće sobe, blagovaone ili tek nekih detalja poput rasvjete, tepiha i ostalog tekstila.

Za različite ukuse

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna. I zaista, riječ je o proizvodima od kojih zastaje dah, kombinirajući kvalitetu s estetikom iza kojih stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu. Osim dizajnom i kvalitetom, Enza home se izdvaja i cijenom, pa napominju kako luksuz nikad nije bio dostupniji.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori